Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko tehnyt raakasuklaata?

Vierailija
06.12.2014 |

Onko se hyvää ja onnistuuko helposti? Ajattelin siis joululahjoiksi tehdä konvehtityylisiä, jossa jotain marjoja täytteenä, mutta vähän epäilyttää, että kuinka onnistuu ja tuleeko niistä minkään makusia.

Kertokaa kokemuksista, jos teillä sellaisia on.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tosiaan niin, että yksikään av-mamma ei ole tehnyt raakasuklaata?

Vierailija
2/5 |
06.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole tehnyt, mutta olen ostanut valmista enkä tykännyt. Lapsena keitettiin itse "suklaata" kaakaojauheesta, sokerista ja margariinista - tämä ostamani ei ollut merkittävästi parempaa, vaikka ihan ekokaupan merkkituote olikin. Jos suklaata pitää olla, niin oikeaa suklaata, kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sain lahjaksi sellaisen valmistussetin. Ei se mitenkään hurjan haastavaa ollut, mutta maku varmasti jakaa mielipiteitä. Ei siis tosiaan maistu "suklaalta", omasta mielestä oli jopa vähän mautonta. Jossain mielessä ihan hyvää tosin, mutta ymmärtäisin täysin jos joku ei tykkäisi.

Vierailija
4/5 |
06.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen tehnyt. Ekalla ja tokalla kertaa taisin tehdä ihan preesis ohjeen mukana ja ei tullut kovin hyvää. Syötävää, mut ei mitenkään erikoista. Nyt olen vähentänyt reipaasti kookosöljyn määrää ja muutenkin soveltanut itse, niin on tullut todella hyviä suklaita. Tätä reseptiä mukaillen jopa parempaa kuin kaupan suklaa: http://thegoodmorning.indiedays.com/2014/03/05/peanutbutter-cups-resepti-ja-arvonta-raakasuklaa-workshopiin/

Vierailija
5/5 |
06.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.12.2014 klo 14:41"]

Mä olen tehnyt. Ekalla ja tokalla kertaa taisin tehdä ihan preesis ohjeen mukana ja ei tullut kovin hyvää. Syötävää, mut ei mitenkään erikoista. Nyt olen vähentänyt reipaasti kookosöljyn määrää ja muutenkin soveltanut itse, niin on tullut todella hyviä suklaita. Tätä reseptiä mukaillen jopa parempaa kuin kaupan suklaa: http://thegoodmorning.indiedays.com/2014/03/05/peanutbutter-cups-resepti-ja-arvonta-raakasuklaa-workshopiin/

[/quote]

Niin siis teitkö alkuun juuri tuon ohjeen mukaan ja sovelsit sen jälkeen itse, vai jonkun muun ohjeen mukaan ja sen jälkeen tuota soveltaen?

Mikä oli se kookosöljyn määrä, joka oli mielestäsi sopiva ja miten muutenkin sovelsit? Tuossa reseptissähän ei kookosöljystä puhuta mitään, eli mitä ne sinun ainesosat oli?