Miten valmistat herkulliset broilerin koivet uunissa?
Kommentit (8)
Niistä nahkarustoluista ei saa herkullista. T. Lapsuuden trauma.
[quote author="Vierailija" time="11.12.2014 klo 18:54"]
Paskaa päälle
[/quote]
Mistä näitä onnettomia surkioita riittää?
Tee intialaisittain. Viiltele lihan paksuimpiin kohtiin syviä viiltoja. Sitten marinoit currypastessa tms. useita tunteja. Ja sitten paistat niin nopeasti niin kuumassa uunissa kuin vain tehoja löytyy. Aidossa tandoorissa lämpö nousee yli 400:aan, mutta siihen ei ihan kotikonstein pääse.
[quote author="Vierailija" time="11.12.2014 klo 18:46"]Paistan matalalla lämmöllä ja pitkään.
[/quote]
Komppaan tätä! Vielä jos on leivinuuni käytössä... Koivet vuokaan, folio päälle ja n.125 asteeseen moneksi tunniksi. Kerran jäi yön yli ts. 7-8h ja olivat ihan parhaita koipia mitä on ikinä syöty.
Pakkauksen mukaisella ohjeella tulee sitkeää, jänteistä, mautonta kammokoipea!!
Paistan matalalla lämmöllä ja pitkään.