Ostatko Hunajamarinoituja fileesuikaleita?
Mitenkä hemmetissä viitsit retalepaskaa syödä? Itse ostan vain marinoimatonta ilman liemipaskaa.
Kommentit (29)
En. Ostan yleensä kokonaisia fileitä ja pidän enemmän "pehmeä pippurinen" marinadista. Ostan myös merisuolattuja tai pintamaustettuja. Toisinaan kyllä ihan naturellejakin. Hunajamarinoiduista en pidä, enkä osta suikaleita koskaan. Jos teen suikaleita, niin leikkaan fileet itse.
Ostan vain maustamattomia, kokonaisia rintafileitä. Suikaleet on perkuujätettä. Valmismarinadeista nyt en viitsi edes sanoa mitään.
En koskaan. Ostan vain marinoimatonta lihaa, kanaa ja kalaa.
En osta, kun en tykkää valmiiden marinadien mausta. Mutta onhan se helppoa, jos ruoanvalmistus ei yhtään kiinnosta; nakkaat suikaleet pannulle ja riisit keitinpussissa kattilaan, kasvikset höyrypussissa mikroon ja ateria on kohta valmis ilman että tarvitsee sen enempää miettiä mitä tekee.
Mitä helvettiä se sulle kuuluu. Suikaleet on parasta, syö sinä sitä kuivaa marinoimatonta leikettä ihan mielin määrin, mulle kelpaa muukin osa linnusta.
Ostaisin jos osaisin paistaa ne. Se hunajamarinaadi maistuu ihan hyvältä toisten tekemissä ruuissa, mutta se marinaadi palaa oudosti pannuun. Joten en osta. Mielestäni on hyvä, että kaikki eläimen osat saadaan syötävään muotoon. Esim. makkaroissa nahat yms. käytetään hyväksi.
Jos te näkisitte, miten ja mistä ne teidän "perhetilojen onnellisten kanojen lihat" valmistetaan, kukaan ei ostaisi niitä
Ostan jos halvalla saa. Ei äijä ja mukulat sitä huomaa onko marinoitu vai ei.
Ysin kanssa samaa mieltä, jos elukka ruoaksi tapetaan, se syödään myös kokonaan. Muu on tuhlausta.
Minä ostan ja tykkään. Mitä se ketään haittaa? Hengissä on pysytty ja vielä maiskuteltu hyviä hunajamarinoituja suikaleita monesti...
ostan ja se on ihan hyvää. laitan runsaasti valkosipulia ja wok vihanneksia, fiiliksen mukaan ehkä herkkusieniä, ja tulee tosi herkkuateria. :)
En osta marinoitua lihaa laisinkaan. Suikaleita syön joskus jos mies on ostanut niitä kaupasta, mutta yleensä leikkaan itse fileistä. Mieluiten ostan aina kokonaisen broilerin ja käsittelen sen itse, luurangosta keittelen lientä pakastimeen.
Minua ei yhtään haittaa syödä eläimestä niitä "huonompia" osia. Kanannahkapullat ei ällötä, makkaraan jauhetut keuhkotkin ihan ok, sydämet ja maksat syön mieluiten ihan sellaisenaan. Suikaleissa vain on se ongelma, että ne on niin hirveän epämääräisiä kalvon täyteistä sotkua, etten tykkää syödä niitä sellaisenaan. Jauhelihaksi nekin sopisi laittaa. Jauhelihaa sitten syönkin taas ihan mielelläni.
en pidä siitä marinadista, mutta kermapippurista tykkään. Toisinaan ostan niin että puolet on marinoituja ja puolet naturelleja. Pintamaustetut fileet on ok. Ostan myös toisinaan pelkästään naturelleja, riippuu mikä on tarjouksessa. Jos teen pelkästään marinoiduista niin huuhtelen lävikössä marinadit pois suikaleista. Ostan aina filesuikaleita- en paistisuikaleita.
Ennen ostin mutta sitten tulin järkiini. Nyt ostan kokonaisia fileitä jotka leikkaan ja marinoin itse.
Vähänkään ruuanlaitosta tajuava jättää liemifileet hyllyyn. Naturelli file on ainut oikea.
Kerran etsin kaupasta kokonaista kanaa jonka olisin halunnut grillata mutta enpäs löytänyt.
En. Inhoan sitä kastiketta, missä ne lilluvat. Sen sijaan ostan filepihvejä ja leikkaan ne suikaleiksi tai limemarinoituja suikaleita.
En nykyään mutta en silti puhuisi tuohon sävyyn ruuasta... Ostan paikallisesta lihakaupasta irtofileitä hintaan 11.90kg.
Ensinnäkään mikään ruoka ei ole paskaa, mietipä sitä. On kuitenkin ihan ihmisille myynnissä oleva elintarvike.