Mitä laitat täytteeksi uunileipiin?
Kommentit (53)
Tomaatti, sipuli, feta ja ananas :) nam!
Juustoraastetta, joskus mozzarella-siivuja
Lisäksi kinkku/kebab/kana sit sipulia sekä ananasta
perus tomaatti, pesto sekä mozzarella on todella herkullista!
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:11"]Tomaatti, sipuli, feta ja ananas :) nam!
[/quote]
Oo miksen oo ite tajunnut... Pakko kokeilla heti tänään. :D (itellä aina perus juusto-kinkku-tomaatti(-sipuli))
Tomaatti-chilimurskaa, kebab lastuja, jalapenoja sekä creme fraisea kun on tullut uunista. Kuola valuu!!
No nyt on pakko kokeilla viikonloppuna jotain näistä, kuola valuu :)
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:41"]No nyt on pakko kokeilla viikonloppuna jotain näistä, kuola valuu :)
[/quote]
samoin, ei olisi pitäny avata tätä ketjua :D
kannattaa kokeilla suolakurkkuja, jos muutenkin pitää:) toimii..
Pohjalle tomaattipyre, sitten metukkaa, tonnikalaa, auraa ja lopuksi juustoraaste. Joskus vaihtelee. Toisinaan paistettua jauhelihaa tai katkarapuja... Harvemmin tai koskaan teen mitään kasvisversiota.
Maustettua jauhelihaa, tomaattisipuliananas -mössöä ja päälle juustoraastetta.
Täytteiksi? Tarkoitatko päällysteiksi, vai teetkö jotain kerrosleipiä tai nyyttejä? Ainakin vastaajat tuntuvat olevan sitä mieltä, että nyt etsitään hyviä päällysteitä.
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:52"]Täytteiksi? Tarkoitatko päällysteiksi, vai teetkö jotain kerrosleipiä tai nyyttejä? Ainakin vastaajat tuntuvat olevan sitä mieltä, että nyt etsitään hyviä päällysteitä.
[/quote]
tuliko parempi mieli? :)
Punaista pestoa ja hyvää juustoa, päälle vielä rucolaa kun otettu uunists pois. Bruchetteja tehdään myös samalla kaavalla, päälle tonnikalaa, rucolaa ja oliiviöljyä. Savuporo ja aurajuusto on kans hyvä päällinen.
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:58"]Punaista pestoa ja hyvää juustoa, päälle vielä rucolaa kun otettu uunists pois. Bruchetteja tehdään myös samalla kaavalla, päälle tonnikalaa, rucolaa ja oliiviöljyä. Savuporo ja aurajuusto on kans hyvä päällinen.
[/quote]
Ai niin, anopilla olen syönyt taivaallisia jauheliha-sienikastikkeella päällystettyjä leipiä, ohje on jossain jemmassa, pitääkin kaivaa esiin
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:56"]
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:52"]Täytteiksi? Tarkoitatko päällysteiksi, vai teetkö jotain kerrosleipiä tai nyyttejä? Ainakin vastaajat tuntuvat olevan sitä mieltä, että nyt etsitään hyviä päällysteitä. [/quote] tuliko parempi mieli? :)
[/quote]
No ei, kun mieli oli jo valmiiksi hyvä, mutta onko niin kauhean vaikeaa käyttää oikeita sanoja? Jos jatkuvasti sanoo lihapullaa jauhelihapihviksi, ja joku siitä huomauttaa, niin onhan se huomauttaja aika ikävä tyyppi, eikö vain?
Tonnikalaa, tomaattiviipaleita, oreganoa, valkosipulia, mozzarellaa
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:59"]
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:56"]
[quote author="Vierailija" time="30.10.2014 klo 15:52"]Täytteiksi? Tarkoitatko päällysteiksi, vai teetkö jotain kerrosleipiä tai nyyttejä? Ainakin vastaajat tuntuvat olevan sitä mieltä, että nyt etsitään hyviä päällysteitä. [/quote] tuliko parempi mieli? :)
[/quote]
No ei, kun mieli oli jo valmiiksi hyvä, mutta onko niin kauhean vaikeaa käyttää oikeita sanoja? Jos jatkuvasti sanoo lihapullaa jauhelihapihviksi, ja joku siitä huomauttaa, niin onhan se huomauttaja aika ikävä tyyppi, eikö vain?
[/quote]
Mutta puhutaanhan pizzassakin täytteistä eikä päällysteistä.
Usein teen pohjalle tomaattipyreestä kastikkeen sekoittamalla siihen öljyä, suolaa, sokeria, ripauksen balsamicoa ja yrttejä. Tätä pohjalle, sitten sipulia, paprikaa, tomaattia, oliivia ja mustaleimaemmentalia.
Paprikaa sipulia tomaattia fetaa ja kapriksia
Kasvis: cashew-pähkinät, fetajuusto ja tomaatti. Pinaattia ajattelin seuraavaksi kokeilla. Margariinilla voitelen yleensä, mutta pestosta voisi saada vaihtelua.