Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko junttia? Ruuanlaitosta

Vierailija
27.10.2014 |

En voi sietää sitä että kasvikset tai vaikka makaroni jätetään al denteksi. Joko kypsennetään kunnolla ja kokonaan, tai sitten syödään raakana. Inhottavaa saada lämpimän ruuan seassa puoliraakoja kasviksia, yök.

Olenko juntti?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makumieltymysten takia et ole. Mutta esittämällä noin tyhmän kysymyksen, olet juntti.

Vierailija
2/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Al dente on sopivasti kypsää, ei puoliraakaa. Moni on ymmärtänyt sanan väärin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 18:04"]

Al dente on sopivasti kypsää, ei puoliraakaa. Moni on ymmärtänyt sanan väärin. 

[/quote]

Koskaan se ei kuitenkaan ole tarpeeksi kypsää.

Ap

Vierailija
4/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 18:04"]

Makumieltymysten takia et ole. Mutta esittämällä noin tyhmän kysymyksen, olet juntti.

[/quote]

Mikä tästä teki niin tymän kysymyksen?

Ap

Vierailija
5/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap, liian kypsistä kasviksistä lähtee neste pois ja niistä rupeaa tulemaan kuivakoita, makaronista taas tulee ylikypsänä limaista. Kasvikset olisi paras höyryttää, silloin ei yleensä epäonnistu. 

Vierailija
6/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole junttia. Jokaisella on omat makumieltymykset. En minäkään voi sietää mitään finediningia niin kuin esimerkiks jossain Master cheffissä kanakin syödään punertavana, hyvä kun pihvikään menee mediumina alas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jokainen pitää mistä pitää eikä junttiudella tietääkseni ole mitään varsinaista määritelmää, mutta itseäni kyllä ihmetyttää miten esim. harmahtavaksi mössöksi keitetty parsakaali voi jonkun mielestä olla parempaa kuin kauniin vihreä ja sopivan napakaksi jätetty.

Vierailija
8/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 18:12"]

Ap, liian kypsistä kasviksistä lähtee neste pois ja niistä rupeaa tulemaan kuivakoita, makaronista taas tulee ylikypsänä limaista. Kasvikset olisi paras höyryttää, silloin ei yleensä epäonnistu. 

[/quote]

Koskaan en ole onnistunut kuivattamaan kasviksia tai tekemään makaronista limaista, vaikka kypsennänkin molemmat kunnolla, niin ettei jää sitä muodikasta suutuntumaa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän aina makaronit tosi kypsiksi makaronilaatikkoa tehdessäni. Tulee ihanan pehmeää. Samoin pidän spaghetista hiukan ylikypsänä, imee kastikkeen paremmin. Eivätköhän nämä ole makukysymyksiä.

t. Toinen juntti

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi yksi