Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi joissain pastoissa on pussissa keittoaika päin seiniä?

Vierailija
02.10.2014 |

Tuollaista tomaatti-chilipastaa keittelin äsken ja pussissa oli keittoaika 7min. Laitoin pastat kiehuvaan veteen, 7 minuutin päästä katsoin että ne näyttää vielä lähes samalta kuin raakoina, keitin vielä 6 min lisää eli yhteensä 13min,  ja nyt syön näitä ja nämä on edelleen keskeltä aivan raakoja! :O

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska italiainen syö pastan al dente eikä ylikypsennettynä mössönä kuten suomalainen juntti.

Vierailija
2/3 |
02.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo! Saman huomannut. Ostin kerran sellaisen xl kokoisen pussin italianpataa. Siis siinä kanssa keittoaika jotain (en nyt muista paljonko....) mutta jotain oisko 7min. Keittelin sitä varmaan puoli tuntia, että kaikki se 12dl vettä imeytyisi.... 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo! Saman huomannut. Ostin kerran sellaisen xl kokoisen pussin italianpataa. Siis siinä kanssa keittoaika jotain (en nyt muista paljonko....) mutta jotain oisko 7min. Keittelin sitä varmaan puoli tuntia, että kaikki se 12dl vettä imeytyisi....