Miksi joissain pastoissa on pussissa keittoaika päin seiniä?
Tuollaista tomaatti-chilipastaa keittelin äsken ja pussissa oli keittoaika 7min. Laitoin pastat kiehuvaan veteen, 7 minuutin päästä katsoin että ne näyttää vielä lähes samalta kuin raakoina, keitin vielä 6 min lisää eli yhteensä 13min, ja nyt syön näitä ja nämä on edelleen keskeltä aivan raakoja! :O
Kommentit (3)
Joo! Saman huomannut. Ostin kerran sellaisen xl kokoisen pussin italianpataa. Siis siinä kanssa keittoaika jotain (en nyt muista paljonko....) mutta jotain oisko 7min. Keittelin sitä varmaan puoli tuntia, että kaikki se 12dl vettä imeytyisi....
Joo! Saman huomannut. Ostin kerran sellaisen xl kokoisen pussin italianpataa. Siis siinä kanssa keittoaika jotain (en nyt muista paljonko....) mutta jotain oisko 7min. Keittelin sitä varmaan puoli tuntia, että kaikki se 12dl vettä imeytyisi....
Koska italiainen syö pastan al dente eikä ylikypsennettynä mössönä kuten suomalainen juntti.