Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten pitsapohja rapeaksi?

Vierailija
04.07.2014 |

Olisiko kellään tietoa / hyvää pohjan ohjetta, jolla tulisi rapsakkaa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohut pohja ja kuumenna pelti uunissa ennenkuin laitat pizzan siihen.

Vierailija
2/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkistä! :)

 

T. AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzakivellä!

Vierailija
4/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.07.2014 klo 21:29"]

Ohut pohja ja kuumenna pelti uunissa ennenkuin laitat pizzan siihen.

[/quote]

Tämä. Plus korkea lämpötila ja alalämpö.

Vierailija
6/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korkea lämpötila, ainakin 250 ja kiertoilma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
8/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon öljyä pohjataikinaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinaan durum-vehnäjauhoja noin 1/3, kauli pohja ihan ohueksi ja paista pohjaa pelkästään uunissa 5-10 min ennen täytteiden laittoa. 

Vierailija
10/10 |
04.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama kuin ylemmillä, öljyä taikinaan ja pannulle, alalämmölle, kova paistolämpötila. Lisäksi taikina saa kohota pitkään, niin että kuumaan uuniin laittaessa taikinaan tulee heti niin paljon kuplia että se on melkein pelkkiä paperinohuita pintoja isojen kuplien päällä. 

 

Ei liikaa kosteita täytteitä, vähemmän on enemmän. Italialaiseen tapaan pizzan voi paistamisen jälkeen "kosteuttaa" lorauksella oliiviöljyä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kahdeksan