Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitoin "karjalanpaistin" uuniin,

Vierailija
15.03.2014 |

siihen siis lihojen lisäksi porkkanaa, palsternakkaa, lanttua, punajuurta ja sipulia + suola, mustapippurit ja laakerinlehdet. Lihat paistoin ja vedenkin vielä kiehautin paistinpannussa ennen vuokaan lisäämistä. Mahtaakohan tulla hyvää? :)

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.03.2014 klo 12:24"]siihen siis lihojen lisäksi porkkanaa, palsternakkaa, lanttua, punajuurta ja sipulia + suola, mustapippurit ja laakerinlehdet. Lihat paistoin ja vedenkin vielä kiehautin paistinpannussa ennen vuokaan lisäämistä. Mahtaakohan tulla hyvää? :)

[/quote] Jo vain! Itse otin äsken valmiin karjalanpaistin uunista ja siinä oli samoja aineksia kuin sinulla. En tosin ensin paistanut lihoja. Hyvää oli! Hyviä ruokahetkiä sinullekin:)

Vierailija
2/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muut juurekset ihan ok, mutta en kyllä sekoittaisi tuohon lihapataan punajuurta. Karjalanpaistia tuo pata ei siis ole nähnytkään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan sitä soveltaa.

Vierailija
4/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.03.2014 klo 12:30"]Muut juurekset ihan ok, mutta en kyllä sekoittaisi tuohon lihapataan punajuurta. Karjalanpaistia tuo pata ei siis ole nähnytkään!

[/quote] Olen edellinen ja en minä laittanut punajuurta, muut juurekset ok.

Vierailija
5/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää tulee kun haudutat riittävän pitkään n. 6 tuntia menee ennen kuin makuuntuu kunnolla. Punajuuri on mielenkiintoinen raaka-ainevalinta.

 

Sanoisin tuota liha-kasvispadaksi en edes lainausmerkeissä karjalanpaistiksi.

Vierailija
6/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.03.2014 klo 12:30"]

Muut juurekset ihan ok, mutta en kyllä sekoittaisi tuohon lihapataan punajuurta. Karjalanpaistia tuo pata ei siis ole nähnytkään!

[/quote]Se karjalanpaisti olikin heittomerkeissä, jos huomasit. Muuten tein siis samaan tyyliin kuin karjalanpaistinkin, mutta juureksia oli enemmän. Ihan siksi heitin punajuuretkin pataan, kun ostin Lidlistä sellaisen juuressekoituksen, jossa oli nuo porkkanat, palstarnakat ja se punajuuri, niin en viitsinyt niitä jättää jääkaappiin pyörimään. Mielessä kyllä kävi, että laittaisin eri vuokaan edes mutta laiskuuksissani en jaksanutkaan. Lantun ostin erikseen, koska mun karjalanpaistiin se kuuluu :) ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.03.2014 klo 12:33"]

[quote author="Vierailija" time="15.03.2014 klo 12:30"]

Muut juurekset ihan ok, mutta en kyllä sekoittaisi tuohon lihapataan punajuurta. Karjalanpaistia tuo pata ei siis ole nähnytkään!

[/quote]Se karjalanpaisti olikin heittomerkeissä, jos huomasit. Muuten tein siis samaan tyyliin kuin karjalanpaistinkin, mutta juureksia oli enemmän. Ihan siksi heitin punajuuretkin pataan, kun ostin Lidlistä sellaisen juuressekoituksen, jossa oli nuo porkkanat, palstarnakat ja se punajuuri, niin en viitsinyt niitä jättää jääkaappiin pyörimään. Mielessä kyllä kävi, että laittaisin eri vuokaan edes mutta laiskuuksissani en jaksanutkaan. Lantun ostin erikseen, koska mun karjalanpaistiin se kuuluu :) ap

[/quote]

 

Heittomerkki on tällainen '

http://fi.wikipedia.org/wiki/Heittomerkki

 

Lainausmerkki on tällainen "

http://fi.wikipedia.org/wiki/Lainausmerkki

 

Käytit lainausmerkkiä.

 

Vierailija
8/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloittaja ei erota heittomerkkiä lainausmerkistä eikä karjalanpaistia liha-kasvispadasta.

 

Ei se elämä sillä lailla pyöri että kaikki erottaisivat asioita toisistaan.

Osta siis Ymmi Hinaajan teos "Kuinka opin nussimaan pilkkuja"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
15.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jokainen makunsa mukaan. Joku nihilisti voisi sanoa ettei karjalanpaisti ole oikeanlainen ilman sisäelimiä, vaikkei meistä kotikokkaajista varmasti monikaan niitä pataan tunge.

Kaikkein tärkeintä kuitenkin on pitkä hauduttaminen.