Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten miedontaa ruuan tulisuutta??

Vierailija
27.03.2014 |

Apua, auttakaa joku!! Tein Intialaistyylistä masala-ruokaa josta tuli vahingossa ihan mahdottoman tulista:( Millä tulisuutta voisi miedontaa? Ruuassa on chiliä ja ulkomailta tuotua maustesekoitusta sekä luonnonjugurttia, muita "tavallisempia" mausteita ja eri vihanneksia. Auttakaa, please!! En halua heittää ruokaa roskiin!:(

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäämällä makeutta.

Vierailija
2/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja tietysti tuota luonnonjugurttia myös lisäämällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jugurtti ja vaalea leipä miedontaa ainakin silloin kun syö tulista ruokaa.

Vierailija
4/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luonnonjugurtilla.

Vierailija
5/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookosmaitoa?

Vierailija
6/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kermaa! tai jos on tosi tulista, laita puolet pois (pakkaseen esim) ja miedonna loput lisäämällä jogurttia tai kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.03.2014 klo 19:05"]

kermaa! tai jos on tosi tulista, laita puolet pois (pakkaseen esim) ja miedonna loput lisäämällä jogurttia tai kermaa.

[/quote] Ei kermaa intialaiseen ruokaan! Vaikea sita tulisuutta on saada pois. Meilla syodaan melkein pelkastaan intialaista mutta ei etela-intialaista, se on liian tulista. Mina aloitan varovaisesti chilien kanssa, on helpompaa lisata kuin ottaa pois, mitaan reseptia en seuraa orjallisesti tuossa suhteessa.

Ainoa mika vahan auttaa on ottaa joka suupalan kanssa kylmaa jogurttia, sotkemalla sita ruokaan ei auta. Veden juominen pahentaa tilannetta.

Vierailija
8/8 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

#8 jatkaa. Paljonko ruuassa on nestetta? Yksi keino jota voisit kokeilla on keittaa siina perunakuutioita ja kun ovat kypsia, ongi pois ja laita toinen satsi perunoita kattilaan. Suolaa saa talla keinolla vahemmaksi, voi vahan ainakin poistaa mausteitakin. Monessa intialaisessa ruuassa jatketaan lihaa perunakuutioilla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kaksi