Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä pihvejä käytätte itsetehdyissä hampurilaisissa?

Vierailija
07.11.2013 |

Löytyykö kaupasta paistoa vaille valmiita tai jopa ihan valmiita hyvänmakuisia pihvejä? mitä muuta tulee herkkuhamppariinne?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rat burger...

Vierailija
2/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa mikä?

 

ap

 

[quote author="Vierailija" time="07.11.2013 klo 20:09"]

Rat burger...

[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä otan ihan vain naudan paistijauhelihaa, pyörittelen sopivat ja pistän pannulle. Niin ja mausteita tietty.

 

Tarvitseeko sen tuon paistovalmiimpaa olla?

Vierailija
4/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tällä ohjeella tulee tosi hyviä! Me on tehty ihan tavallisesta jauhelihasta: http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2010/04/grillihampurilainen-ja-lihapullat.html?m=1

Vierailija
5/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä pakastimesta saatavia valmiita Quorn-pihvejä. Miehelle teen joskus naudanlihasta; pelkkää naudanjauhelihaa, muotoilu pihveiksi, pakastimeen muutamaksi tunniksi.

 

Sämpyläksi ciabattaleipää, väliin suolakurkkua, paahdettua sipulia, bbq-soosissa paistettua punasipulia, texas pete -siipikastiketta, sinihomejuustoa, salaattia... mitä löytyykään.

Vierailija
6/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.11.2013 klo 20:10"]

Jaa mikä?

 

ap

 

[/quote]

 

No, iltaisin käyn Hesan raflojen roskisten vieruksia. Pikakiväärillä ammun muutaman rotan. Niistä sitten vääntelen pihvit. Luomua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisäfilettä itse pyydetystä tai teurastetusta elukasta, kaupan sikanautajauhelihasta tehtyä tai jotain siltä väliltä. Jauhelihapihvin voi hyvin tehdä lätkäisemällä jauhelihakökön pannulle, ja maustaa sen vaan päältä. Ei muuta ongelmaa kuin se, että miten pysyy koossa eikä hajoa murusiksi.

Vierailija
8/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisäfilettä itse pyydetystä tai teurastetusta elukasta, kaupan sikanautajauhelihasta tehtyä tai jotain siltä väliltä. Jauhelihapihvin voi hyvin tehdä lätkäisemällä jauhelihakökön pannulle, ja maustaa sen vaan päältä. Ei muuta ongelmaa kuin se, että miten pysyy koossa eikä hajoa murusiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lampaanjauhelihasta.

Vierailija
10/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten Isot häränjauhelihapihvit on ihan kelpo pikavaihtoehto silloin kun en viitsi tehdä pihvejä itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihviin ainoastaan jauhelihaa (nautaa tai karitsa-nautaa), suolaa ja pippuria. Sämpylät tällä ohjeella: http://sisaretkeittiossa.vuodatus.net/lue/2011/07/maailman-parhaat-hampurilaissampylat Sisälle sitä mitä sattuu olemaan ja tekemään mieli.

Vierailija
12/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalkkunanjauhelihaa, lampaanjauhelihaa tai sit kikherne- tai papupihvit. Joskus pihvin sijaan portobelloa, syksyllä lampaankääpää. Jatkan pihvimassaa ehdottomasti jollain kasviksilla, en tykkää pelkästä lihapihvistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistijauhelihaa ja pekonimurua sekä mausteita. Teen itse, mieluiten grillissä

Vierailija
14/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehdyt on kokonaan itsetehtyjä ja käytetään itsetehtyjä pihvejä, sipulia, kurkkusalaattia, tomaattia, juustoakin.

No sämpylöitä harvemmin tehdään itse, mutta parhaita eivät ole ne valmiit hampurilaissämpylät, vaan paremminkin, jotkut isot ja mehevät vehnäsämpylät leipäosastolta:)

 

Nam nam....miksi menin vastaamaan, tuli nälkä, eikä oo nyt mahkuja tehdä noita;(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

15 lisää vielä, että mikroa ei kannata käyttää ollenkaan, vaan pihvit pannulle rasvaan, parhaat sämpylät yms. lienee höyrykattilassa?

Vierailija
16/17 |
07.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.11.2013 klo 20:34"]

Pihviin ainoastaan jauhelihaa (nautaa tai karitsa-nautaa), suolaa ja pippuria. Sämpylät tällä ohjeella: http://sisaretkeittiossa.vuodatus.net/lue/2011/07/maailman-parhaat-hampurilaissampylat Sisälle sitä mitä sattuu olemaan ja tekemään mieli.

[/quote]

Näin. Ei mitään mureketaikinaa sinne v'liin!

 

Vierailija
17/17 |
08.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.11.2013 klo 20:46"]

15 lisää vielä, että mikroa ei kannata käyttää ollenkaan, vaan pihvit pannulle rasvaan, parhaat sämpylät yms. lienee höyrykattilassa?

[/quote]

Minä teen itse sämpylätkin hampurilaisiin, mutta leivon muutenkin leivät itse, niin samalla menee ne burgersämpylätkin siinä sivussa.

Parhaat sämpylät tulee, kun heittää ne pannulle ja antaa niiden lämmetä siinä samalla kun leikkauspinta muuttuu rapsakaksi. :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kaksi