Nyt pika-apua, kakut pilalla?? (Sokerimassa)
Tein kakut eilen illalla valmiiksi ja kuorrutin fluoria Virpiniemessä ja rahaan seoksella, no nyt on tietty hikoillut läpi. Mitä hittoa teen, vieraat tulee klo 16 (vasta, hikoaa siis vielä paljon) ja kaupatkaan ei oo auki. Kohta pääsee itku :(
Kommentit (17)
Ja mitä ihmettä tuo muutti ekaan viestiin, siis flora vispiä ja rahkaa!
Jos on sileä pinta, niin rohkeasti vaan tomusokeria päälle, ja kevyesti pyyhit sillä kakun pintaa. Pullasuti voi olla hyvä työkalu siihen.
Miten saan sen reunoille hyvin? Ne on pahimmat, kuplii vaan. :( ap
Oikeasti, mulla on tosi hätä kun kyseessä vielä esikoistytön ristiäiskakut ja varmaan kuviakin otetaan paljon ja raskaus/synnytyksen jälkeiset hormonitkin hyrrää :/
osaisko joku sanoa, että voinko tehdä näin: revin sokerimassan pois kokonaan ja yritän tehdä kermakuorrutukset päälle ja reunoille? ja yritän sit keksiä siihen keskelle jotain nättiä. ainakin toiseen kakkuun voisin kokeilla kun on hurjemman näköinen :/
tai voinko pursottaa reunat kermalla sokerimassan päälle, pysyykö? reunat ovat pahimmat kuplivat ja tomusokeria en saanut niihin siististi vaan alkoi repeillä koko kuorrute :/
Minä repisin massat pois. Sen jälkeen helppo pursottaa kermat reunoille. On paljon paremman makuinenki, kuin sokerimassa.
Tai jos sulla on suklaata ja voita, niin voit tehdä suklaakuorrutteen.
ei oo suklaata.. kait se täytyy repiä pois ja kuorruttaa uudestaan joko kermalla (oon vaan niin huono siinä ja sit täytys olla jotain koristeita mitä ei nyt oikein ole :( ) tai sit yrittää uusiks sokerikuorrute laittaa viime hetkellä. ei ois vaan tarvittu tähän mitään ylimäärästä hässäkkää...
öh, miksi laittoit flora vispiä? olisit laittanut kuohukermaa eikä mitään tekokermaa.
No jos tilanne on todella paha, sitten vaan kuorit sokerimassan pois ja siloitat kermaseokseaiheiden päälle.
Keinokermat on perseestä, otan osaa
Ihmisiä kiinnostaa enemmän leipomuksen maku eikä ulkonäkö. Itse siivilöisin kylmän rauhallisesti tomusokeria päälle ennen esillepanoa ja sillä siisti.
Kiitos päivän parhaista nauruista:
kuorrutin fluoria Virpiniemessä ja rahaan seoksella :DDD
15, naurattais itseäkin jos ei itkettäis, kiireessä kun yrittää kirjoittaa ennakoivalla... hienosti tabletti muutti kyllä tekstin omakseen. ap
Ei mikään kerma estä hikoamasta jos massa yön yli.
Rasvakreemi eristää kosteuden nousemisen kakun pintaan. Tämä noille Flora vispistä viisasteille.
Jos sinulla on kermaa niin paljon että kuorrutteeksi riittää niin kaavi kuorrutteet pois ja pinnoita kakut kermalla. Kukaan ei tiedä epäonnistumisestasi mitään kun et asiaa mainitse.
Joskus joutuu muuttamaan suunnitelmia.
kondiittori
Kondiittori jatkaa, hyvää ristiäispäivää!
Ja joo, tiedän nyt ettei kermaa alle. Ennen on kyllä onnistunut.