Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kauanko kestää, että olette tuhonneet upouuden keittiönne?

Vierailija
05.01.2013 |

Täällä alkoi tänään täystuho yhdestä makaronilaatikosta. Miten siinä nyt näin saattoi käydä? Sen laitettuani huomasin, että puuroa ja jotain muuta on jo poltettu kiinni levyihin eikä sitä saa pesemällä poist. Kurjaa!



Kuinka usein vaihdatte koko lieden asunnossanne? Entä voiko pelkät levyt vaihtaa?



Onko joku tosi hieno ja moderni hella vai joku tavis, joka ei taida edes kamalasti maksaa - siis yllättävän vähän?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Induktioliesi. Ei pala lieteen kiinni koska siinå lämpenee kattila, eikä levy.

Vierailija
2/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostettiin se uutena tähän asuntoon. 8v ollut ja on edelleen, kuin uusi.

Ei ole tarvetta vaihtaa vuosiin. Ellei tuo nyt jostain ihmeen syystä hajoaisi.

Keraaminen on helppo pitää siistinä ja puhtaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ole ikinä tuhonnut keittiötä. Miten ihmeessä sen saa noin tuhottua. Jos sulla on perinteinen liesi niin siihen saa kyllä uusia niitä levyjä. Oletko yrittänyt patapadalla tms. pestä?

Vierailija
4/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen asunut tässä asunnossa jo yli 30 vuotta enkä ole vielä halunnut tuhota keittiötäni ollenkaan, joten en tiedä vielä vastausta, katsotaan nyt, kauanko tässä vielä menee!!!!!! Jos joskus päätän tuhota tämän, niin ilmoitan tänne heti !!

Vierailija
5/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on 80 luvun edelleen hyväkuntoinen perinteinen liesi.



Katso pitkään peiliin jos todella pystyt tuollaisiin suorituksiin

Vierailija
6/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Universa stone-puhdistusainetta, se on hankausainetta, muttei naarmuta ainakaan hellaa. Se on ihan paras kattilanpohjien ja terästasojen puhdistamiseen.

Marttojen ohje on että sokeripalalla hangataan levyjen reunat puhtaaksi, en tiedä käytetäönkö siinä vettä vai ihan kuiviltaan hangataan...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Universal Stone, vihreä purkki.