Pika: Mitä lisäisin tavalliseen pannukakkutaikinaan, jotta tulisi parempi?
Kommentit (23)
Tai jos makua kaipaat, niin lisää jotain maustettua jogurttia? En ole itse testannut, meinannut kyllä monta kertaa :)
Raastettu omena raikastaa. Porkkana tekee jälkiruokapannarista eturuuan. Keitetyn perunan kanssa syntyy jo tortilla.
kardemumma oli iloinen yllätys pannukakussa
Ahvenanmaan pannukakussa olen kyllä syönyt kardemummaa, mutta ei ole tullut mieleen laittaa tavalliseen.
tulee tummemman väristä, mutta todella maukasta pannaria.
purkin kermaviiliä pannukakkupellilliseen!
Tällä kertaa kaapista löytyi ehdotettua vaniljasokeria. Enpä olisi tullut ajatelluksi. Kokeilen noita muita versioita joku toinen kerta!
Lisäkysymys pannukakusta olisi. Miksi mun pannukakku ei aaltoile, kuten kuvissa? Vain muutama vaisu aalto tuli :(.
purkin kermaviiliä pannukakkupellilliseen!
Ja tietty sitä voita pari rkl, vaniljasokeria ja kanelia kanssa. Nam!
banaanin, banaanipannukakku. Voit tietty laittaa myös mustikoita tms.
pitkittäin halki ja raa'an pannaritaikinan päälle. Koko komeuden pinnalle ripotellaan fariinisokeria ja paistetaan kypsäksi tavalliseen tapaan. Tulee hyvää ja vaihtelua, saa hukattua syömättömät banaanit kivasti :)
tai vanilliinisokeia riitä mihinkään, enemmän reilusti!!
on nimensä veroinen
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…
Siitä on todella kauan kun olen edes viitsinyt yrittää. Koska mun pannarista tulee sellainen, että siinä on kovat kuoret, se ei nouse ja sisällä sellaista kummaa lirua vaan. Ohut on ;(
Miten ne munat sinne lisätään, vatkataanko niitä vai hämmennetäänkö ne vain sekaan?
KUKA jaksais ystävällisesti laittaa tähän varmasti toimivan alkeisohjeen ja seikkaperäisen selityksen, miten ne munat sinne lisätään ja muut työvaiheet? Sekä lisäksi taatusti toimivan uunin lämpötilan ja paistoajan? Kiitos! ;)
Tarvitset 2 munaa, 2 dl jauhoja ja 4 dl maitoa sekä ripauksen suolaa ja 2 ripausta sokeria. Sekoita nämä toisiinsa. Sitten tärkeä vaihe: jätä taikina turpoamaan vähintään puoleksi tunniksi. Kuvailemasi rakenne viittaa siihen, että tämän olet jättänyt väliin.
Voitele vuoka, kaada taikina siihen ja tyrkkää noin 220-asteiseen uuniin. Valmista on noin 25 minuutin päästä siitä riippuen, pidätkö ruskistuneesta vai kalpeasta pannarista.
Pannukakun pinta nousee kuplille, jos sen paistaa kuumassa uunissa (225). Jos paistaa hitaasti ja kauemmin 175 asteessa niin tulee tasainen.
4-5munaa
n.4dl jauhoja
7dl maitoa
n.1tl suolaa
pieni ripaus sokeria
voita n.150g
Taikinan voi antaa turvota hetken,mutta ei sillä oikeasti ole juurikaan merkitystä.
Paistetaan 200 asteessa,kunnes pinta on sopivan värinen.
Voisulaa ja pari kolme teelusikallista vaniljasokeria.