Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

TULEEKO BROILERIN KOIVET ALLE TUNNISSA VALMIIKSI SAVUSTUSPUSSISSA?

Vierailija
19.09.2012 |

Kun pussissa on ohje että eka paistetaan 250 asteessa 15 min ja sitten 40 min 175-200 asteessa.

Tuleeko ne koivet varmasti kypsäksi ettei ole raakoja kun avaan pussin? Vai pitäisikö paistaa kauemmin kuin ohjeessa sanotaan?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliskohan ne valmiita vielä vai ei? APUA!!!!

Vierailija
2/8 |
19.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annoin olla vähän päälle tunnin varmuuden vuoksi!

Kiitos kaikille suuresta avusta!

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annoin olla vähän päälle tunnin varmuuden vuoksi!

Kiitos kaikille suuresta avusta!

ap

Vierailija
4/8 |
19.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos haluaa vastauksia.

Vierailija
5/8 |
19.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annoin olla vähän päälle tunnin varmuuden vuoksi!

Kiitos kaikille suuresta avusta!

ap


kiva kun tulit kertomaan, minä mietiskelin asiaa, mutta en sitten vastannut, kun ei kokemusta ollut just kanankoivista:)

Vierailija
6/8 |
19.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

EN TIEDÄ TULEEKO, MUTTA CAPS LOCKIN KÄYTTÖ ÄRSYTTÄÄ AIVAN JUMALATTOMASTI!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

LAITA 300 ASTEESEEN!!!!!!!!!

Vierailija
8/8 |
23.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

VOITTEKO HUUTAA EI KUULU

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kuusi