Lue keskustelun säännöt.
Pystytteko hyödyntämään koko grillibroilerin?
11.10.2012 |
Oonko mä vaan tumpelo kun heitän aina luut ja nahan roskiin, pitäiskö niistä voida keitellä joku kanaliemi vai mitä häh?
Kommentit (3)
Ja ihanan rasvaista. :) mutta kylmänä en siihen pysty. Mut en oo ikinä kuullut että joku söin kanan luita sellaisenaan ?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eli luista, nahasta, mahd. lihanrippeistä. Lisäksi juureksia, mausteita. Tulee hyvä kanakeitto!
Liemi siivilöidään ja pakastetaan. On siis erittäin helppoa.
Nimenomaan grillatun broilerin nahka on herkullista.
Olen minä joskus ne luutkin syönyt koivista, mutta silloin tarkoituksena oli vain voittaa veto ja saada ilmainen putkavollo. :)
Mutta tosiaan lihan lisäksi syön aina myös nahan.