Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pystytteko hyödyntämään koko grillibroilerin?

Vierailija
11.10.2012 |

Oonko mä vaan tumpelo kun heitän aina luut ja nahan roskiin, pitäiskö niistä voida keitellä joku kanaliemi vai mitä häh?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimenomaan grillatun broilerin nahka on herkullista.



Olen minä joskus ne luutkin syönyt koivista, mutta silloin tarkoituksena oli vain voittaa veto ja saada ilmainen putkavollo. :)



Mutta tosiaan lihan lisäksi syön aina myös nahan.

Vierailija
2/3 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ihanan rasvaista. :) mutta kylmänä en siihen pysty. Mut en oo ikinä kuullut että joku söin kanan luita sellaisenaan ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli luista, nahasta, mahd. lihanrippeistä. Lisäksi juureksia, mausteita. Tulee hyvä kanakeitto!

Liemi siivilöidään ja pakastetaan. On siis erittäin helppoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kuusi