Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua, mun pitäis itse tehdä hääkakkuni ja oon ihan hukassa, mikä olis helppo?

Vierailija
12.08.2012 |

Mennään yllättäen naimisiin ja ajattelin rahaa sääästääkseni tehdä itse 10 hengen täytekakun. En ole ikinä tehnyt kuin mansikkakermakakun ja suklaakakun, mikään noista ei kuitenkaan mun mielestä oo hyvä. Mansikkakakku jo ihan sen takia kun ei taida saada enää tuoreita mansikoita mistään :/



Marsipaanikakkua jos joku ontehnyt, niin onko se niin vaikea kuin miltä se tuntuu ja näyttää? Mulla ei hääpäivän aamuna olisi oikein aikaa koristeluun eli ne kermapursotuksetkin on vähän niin ja näin.. :/

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempiakin vaihtoehtoja on sen tilalle :)

Vierailija
2/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo on nyt väärä paikka säästää jos et edes koe osaavasi tehdä hyviä kakkuja.



Osta peruskakku valmiina. Ei maksa kuin 50-70e paikkeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmin tapa pilata hääpäivänsä on stressata jostain tommosesta ja hääräillä hermo kireällä aamuvarhaisella kermoja pursottelemassa. :)

Ymmärrän kyllä, että se 40 euroa mitä kunnon kakku maksaa, voi tuntua isolta rahalta, mutta se ei ole kun kyseessä on erityinen juhla. Jos jostain ei kannata säästää, niin tästä. Te saatte kyllä sen verran häälahjarahaa, että saatte kakun maksettua.



Onnea häihin!

Vierailija
4/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

herranjumala kakkuja leipoja, halusin vaan kysyä mikä olisi tarpeeksi helppo jota ei tarvis hääpäivän aamuna väsätä ja koristella, niin tuli marsipaanikakku ensimmäisenä mieleen :)



50-70€ on iso raha meille :)

Vierailija
5/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eiks sen voi tehdä edellisenä päivänä, päälle se kiillejuttu ja keskelle hääpari-koriste töröttämään.



Teille aika pienet häät tulossa? Silti ostaisin kakun, ihan vaikka pienen ylimääräisen luksuksen nimissä. Oikeesti, hääpäivässä pitäis arvostaa enemmän aikaa kuin rahaa... Mitä metrkitystä on 50 euron säästöllä, jos ryssit kiireesäs meikin, kampauksen tai sotket vaatteet ja keittiön? Ei aina tartte ola niin koruton ja tärkeilemätön, teillä on tiedossa ihana JUHLA!



Vierailija
6/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja esimerkiksi tässä on 10-12 hengen kakkuja, kaikki juhlavia, kauniita ja hyviä. Hinta n.30 euroa.

http://www.huovisenleipomo.fi/catalog/index.php?cPath=24



Jos laskee, että kakun tarvikkeisiin (jos haluaa tehdä vähänkään juhlavamman kakun) menee se 15 euroa, niin oikea säästö kakusta on pari kymppiä. Se on tosi vähän verrattuna siihen vaivaan mitä on tehdä kakkua kiireessä, kun vihkiminen jännittää ja eteen voi tulla muutenkin yllättäviä asioita.



Ymmärrän, että haluat tehdä kakun itse, mut suosittelen harkitsemaan kakun ostoa. Sun hääpäivä on ihan erityinen päivä. Jos elämässä on yksi päivä, jolloin naisen ei tarvitse hyöriä keittiössä, niin se on hääpäivä. En usko että kukaan vastaajista haluaa aliarvioida sun leipurintaitoja, ainakin minä haluan kokemuksesta kertoa, että siitä päivästä kannattaa nauttia kaikessa rauhassa, koska se on nopeasti ohi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä, mies ja kaksi todistajaamme, sekä ehkä äitini seuraavana päivänä. EN kyllä haluaisi, kaikella rakkaudella, laittaa siihen kakkuun edes kolmeakymmentä euroa. Kun häiden budjetti on muutenkin 0 euroa muun osalta, kävellään maistraattiin, ei sormuksia, ei juhlapukuja, kahvit kuitenkin haluan tarjota. :)



ap

Vierailija
8/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et tekisi jotain sellaista, jonka voisit tehdä kokonaan valmiiksi edellisenä päivänä? Joku juusto/hyydykekakku valmistuisi juuri sopivasti edellisenä päivänä tehtynä.



Mutta miksi et tekisi jotain muuta marjakakkua kuin mansikkakakun? Mustikat ja vadelmat voit poimia itse, soseuttaa niitä täytteeksi ja valita parhaat koristeiksi. Ei kermaa tarvitse pursottaa, asettele vaan marjat nätisti tasaisesti levietyn kermavaahdon päälle. Jos ajattelet, että ne voivat värjätä kermavaahtoa, varaudu siihen etukäteen värjäämällä koko kermavaahto marjamehuilla "sateenkaarenväriseksi". Älä unohda liivatetta, jolla saat sen pysymään kasassa seuraavaan päivään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai laita päälle hedelmiä ja liivatetta ja tee hyytelökakku.

Kyllä se sen ajan kestää.

Vierailija
10/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai 2 kpl prisman kakkuja a`20 e ja keskity itsesi laittamiseen ja rentoutumiseen



ONNEA!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pidät tietenkin valvojaisillan jonkun ystävän kanssa jossa kokeilet kakun tekoa etukäteen!

Sitä varten katsot pari hyvää ohjetta netistä ja herkuttelette kaverin kanssa.



Jos tuokaan ei onnistu niin sitten vaan teet sellaisen pohjan kun susta hyvä ja siihen sellainen koristelu mitä tekee mieli ja OLET TYYTYVÄINEN tuli mitä tuli. Mikään ei ole veemäisempää kuin kitinä jälkikäteen "no sen piti olla sitä ja tätä ja tän piti olla näin ja näin" jos et kerta halua satsata ostamalla.

Vierailija
12/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vadelmat on nyt parhaimmillaan, niitä päälle ja kiillesokerilla kiille siihen. Kermapursotusta reunat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein itse hääkakkuni 100lle henkilölle, enkä ole kondiittori tai kokki ammatiltani.



Pohjan ja täytteen voi tehdä edellisenä päivänä ihan mistä vain haluaa.



Tässä pari ehdotusta.

http://www.maku.fi/resepti/tiinan-meheva-porkkanakakku#axzz23JF5ofWj



http://www.valio.fi/reseptit/suklaakakku-1/?snsrc=aws_511046bdd686fea73…



http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/makeat_leivo…





Tuossa viimeisessä linkissä on ihana päällinen, jonka voi laittaa tuohon ylempäänkin suklaakakkuun.





Nämä valitsin nyt sillä perusteella, että voisit päällystää kakun jo edellisenä päivänä.



Onnea!!

Vierailija
14/14 |
12.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä itse tehty kakku aina leipomoiden kakut maussa voittaa :-) Voit ihan hyvin tehdä kakun myös marsipaanikuorrutteella. Täytteeksi voit laittaa mitä vaan haluat, mutta marsipaanikuorrutteen alle pitää laittaa "tartuntapinnaksi" voikreemi tai ohut kerros hilloa. Työläämpihän se on tehdä kuin kermakakku, ja minun mielestä ei edes hyvän makuinen kuorrute. Mutta nämä on niin makuasioita :-)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi yhdeksän