Miten teet makaroonilaatikon? munamaidolla vai ilman, miten?
Kommentit (18)
Keitetään makaronit kasvisliemikuution kanssa, paistetaan jauheliha sipulin kanssa voissa ja maustetaan hyvin (meillä jauhelihamauste, paprikajauhe, mustapippurirouhe, herbamare). Sekoitetaan vuokaan.
Sekoitetaan juustoraastetta vuoassa olevaan sekoitukseen. Lisätään munakermaseos, jossa 2dl kermaa ja 2 kananmunaa. Uuniin ja 30-45min.
Perfecto!
Meillä haettiin pitkään ja hartaasti "sitä oikeaa" makaronilaatikkoa, tuo oli se, joka oli herkullisin koko perheen mielestä.
niin ruskistan 700 g jauhelihaa ja keitän ison kattilallisen tummia makaroneja lihaliemessä. Jauhelihan sekaan laitan sipulia, suolaa ja pippuria. Munamaito koostuu litrasta kevytmaitoa ja neljästä munasta. Lisäksi raastan joukkoon juustonloppuja mitä jääkaapista löytyy. Paistan 200 asteessa uunissa.
sekä munamaitoa (kolme munaa, iso loraus maitoa) sekä makaronien keitinlientä, jossa lihaliemikuutio. Jauhelihat maustan aika vahvasti lisäksi. Hyvää tulee!
mausteeksi lihaliemikuutio (luomu) sekä maustepippuria ja suolaa.
Siinä se yksinkertaisuudessaan. Munamaitoa sen verran että laatikko peittyy sillä.
just sain makaronilaatikon valmiiksi ja tein ihan perus looran, eli makaronia, jauhelihaa ja munamaitoa. Olipa hyvää :)
nuorin lapsi ei syö sitä, kun laatikosta tulee liian kiinteää. Laitan siis maitoa ilman munaa. Mies rakastaa makaronilaatikkoa silloin, kun pinnalle ripottelee juustoa.
Jauhelihan paistan pippurin, sipulin ja suolan kera. Munamaidon valmistan niin, että lisään valmiiseen munamaitoon oreganoa ja annan maustua jääkaapissa yön yli. Makaronit (täysjyvä) keitän lisäten kasvisliemikuution keitinveteen. Ja valmiiksi kootun laatikon pinnalle ripottelen edam-juustoa.. Hyvää tulee!
Pasta keitetään lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kuulotetaan valkosipulia öljyssä, paistetaan naudan paistijauhelihaa. Maustetaan fondilla tai lihaliemikuutiolla, mustapippurilla ja tujauksella cayannepippuria. Uunivuokaan makaronit ja liha, päälle munamaito (ripaus suolaa ja pippuria myös siihen), juustoraastetta. Uuniin.
Keitän makaronit melkein kypsiksi lihaliemessä, en ihan, ettei tule mössöä. Paistan jauhelihan ja maustan pippurilla, lihafondilla ja ketsupilla.
Kaadan vuokaan ja laitan mukaan osan makaronien keitin-lihaliemestä. Sitten teen valkokastikkeen ja kaadan sen koko homman päälle.
Hieman lasagnemainen siis, mutta tosi hyvää.
Koskenlaskija-lihaliemi. On muuten hyvää!
jonka maistan pippurilla ja suolalla. Jauhelihan maustan chilillä, paparikatahnalla ja mitä nyt käteen sattuu :D sekä lisään siihen noin puoli purkkia tomaattimurskaa. Päälle juustoraastetta tokikin.
Teen lihaliemeen ja juustoraastetta päälle.
Makaronit keitetään vedessä melkein kypsiksi ja jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa, maustetaan suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
Makaronit ja jauhelihaseos sekoitetaan keskenään ja kaadetaan vuokaan, päälle kananmuna-maitoseos joka maustettu suolalla.
juustokastikkeen makaroonilaatikkoon,tulee maukkaampi (ja kalorikkaampi)
Ihan älyttömän hyvää! Laitan makaronit keittämättöminä pataan ruskistetun jauhelihan sekaan, ja runsaasti nestettä päälle.