Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostin -30% naudan kotimaista ulkofilettä ja pistin pakkaseen.

Vierailija
23.05.2012 |

Olikohan järkevää? Tuleeko siitä kuitenkaan syötäviä pihvejä kun on pakastettukin?



Köyhän ei kai pitäisi ostaa halvalla...

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli nuo -30% pihvilihat on niitä parhaita. Eikä ne pakkasessa huonone ollenkaan, paitti jos ne viettää siellä yli kaks vuotta. Silloinkin makuun tulee vain pakkasen makua, mutta epäterveellistä se ei ole.

Vierailija
2/4 |
23.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jonka liha raakana lojuu jossain tiskillä, mahdollisesti muoviin pakattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jonka liha raakana lojuu jossain tiskillä, mahdollisesti muoviin pakattuna.

Vierailija
4/4 |
23.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihapadan kastikkeen kanssa ja sitten vasta pakastanut!!! Voithan tehdä sen toki nytkin. Itse en pakasta jos ostan -30% vaan teen heti ruuan. En ole huomannut mitään huomauttamista niistä lihoista, joita olen ostanut alesta. Olen kylläkin ostanut vasta 3x mutta hyviä olivat!!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi yksi