Hodareita lastensynttäreillä, miten olette hoitaneet tarjoilun?
Otsikossa tuo kysymys tulikin. Meille on tulossa vieraaksi 16 (!) 4- 8 vuotiasta lasta. Lapset toivoivat hodareita.
Oletteko lämmittäneet kaikille valmiiksi täytteineen vai pitäneet jotain "baaria", jossa lapset voivat toivoa ketsuppia tai kurkkusalaattia? Hiukan tulee tuo paniikki lasten määrän vuoksi... Joo, ja kyllä. Meillä on näillä näkymin 3 aikuista paikalla eli en ole yksin.
Kommentit (6)
Voimme vaikka askarrella niihin teemaan sopivat koristeet :).
Pituusjonoon siis lapset!
Kiitos jo näistäkin vinkeistä!! t. ap
Eihän tuo nyt ole iso homma, tosi hyvä tarjottava isolle lapsiporukalle.
Tietysti jokaiselle sitten eri mausteet, sinappi, ketsuppi ja purkkupikkelsi, jos niin haluaa.
Eihän sitä sämpylää tarvii lämmittää.
lapset iltapalalla / päivällisellä / millä lienee ja ensin ranskalaiset uuniin, sitten hodarit hetkeksi uuniin. Hodari ja ranskiksia lautaselle ja pöydän keskellä on lisukkeita, joita kukin valitsee mielensä mukaan.
ja hetkeksi uuniin kuumenemaan,sitten vaan lapsukaiset jonoon sanomaan mitä haluaa sinne väliin.
Minusta tuollaiset on kätsy laittaa suodatinpussiin jolloin mössöt ei valu pitkin ja poikin.