Mitä voi tehdä naudan sisäpaistista????
Kommentit (7)
eli leikkaa paloiksi, paista palat pannulla ja mausta. Nesteen kanssa vuokaan, pitkäksi aikaa matalalla lämmöllä. Itse pidän mieluiten 3h mikäli tähän on aikaa.
Kaveriksi vaikka pataan juureksia, sipulia tms tai jos haluat makeamman version niin vaikka bataattia ja kuivattuja luumuja.
Liemeksi sopii lihaliemen sijaan myös vaikka ihan tavallinen olut ja laakerinlehti tai vaikka vähän punaviiniä/portviiniä. Alkoholi mureuttaa lihaa entisestään.
Aattelin ite siis että sellasia paksuja pihvejä ei kannata tehdä.
Eli sellasena mötikkänä vaan sivelen kauttaaltaan marinadilla (ite tehdyllä).
Sit tökin terävällä veitsellä paitiin reikiä joihin laitan pikkupaloja valkosipulia.
Ja siitä sitten paisti uunivuokaan, ehkä pari tomaattia yms mausteeksi viereen ja joskus laitan vähä vettaki vuokaan että ei kuivaha :P
Tulee ihanaa :)
nyt tykästynyt ylikypsään, mehevänmureaan naudanlihaan, eli ota ihan ensimmäiseksi lihaan väri pannulla, sitten hierot pintaan hieman suolaa ja pippuria maun mukaan ja sitten lihan päälle kääritään tiukasti alumiinifolio. Jos haluaa vielä varmistaa, niin sitten vielä liha paistopussiin ja uuniin 3-4 tunniksi, lämpötila max. 150 astetta.
Valmis liha on sitten sellista pitkäsyistä mureaa, ihan haarukalla revittävää lihaa, jota vielä voi halutessaan kypsentää pannulla runsaassa voissa.
Tero
http://paleokeittio.wordpress.com/2011/10/08/hidasta-ruokaa/
Tosin sisäpaisti ei tarvitse ihan noin pitkää kypsytystä.
Tero
Pihvit ei siitä onnistu.