Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tosi hyvää uunilohiohjetta? =)

Vierailija
08.01.2012 |

Haluaisin vaihtelua lohiruokiin, mulla on vain muutama suosikkiohje joiden mukaan teen. Olisiko kellään mitään kivaa? Ei niitä sitruunapippurilohia sitten, kiitos!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta ei kannata uunnin laittaa, se kuivuu. Höyrytä mielummin pannulla, eli siis vettä loraus pannun pohjalle ja kansi päälle. On valmista 15 minuutissa ja sähköä säästyy

Vierailija
2/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvää tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
4/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. kunnolla suolaa. siis KUNNOLLA

2. pääälle smetana tai ranskankermakerroksen



Mausteeksi smetanaan voi sitten sekoittaa maun mukaan tilliä, ruohosipulia, persiljaa ja kalan pintaan sitruunamehua, valkopippuria.



Jos haluaa vaihtelua, niin sitten sotkee smetanan joukkoon esim. katkarapua tai Aura-juustoa.



Tero

Vierailija
5/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en nykyään enää laita uuniin vaan paistan pannulla voissa. Siihen tulee rapee pinta ja sisältä jää meheväks, ai nam kun on hyvää!

Vierailija
6/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

päälle vain mausteita (chiliä, pippuria) ja suolaa. jos haluaa niin vähän sitruunaa. Kaveriksi sitten yrittikermaviilikastike (Eli kermaviiliin sekoitetaan kourallinen yrttisilppua esim tilliä ja timjamia tai rosmariinia, vähän sinappia tai mätitahnaa tai sitrunaa ja ripaus suolaa)



TOinen on pinaattitäytteinen kala, eli ei tehdä fileestä vaan kokonaisesta kalasta. Täytetään kuullotetulla, valkopippurilla ja suolalla maustetulla pinaatti-sipuliseoksella. TÄn voi paistaa uunissakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi herkkua!



Osta lohifilee. Laita päälle pikkasen mustapippuria. Sitten valelet sen teriyakikastikkeella ja uuniin. Nam!



Paistamisen aikana kannattaa pari kertaa valella sitä pannulle valunutta kastiketta kalan päälle.

Vierailija
8/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

- pestolohi: lohifileen päälle punaista pestoa ohut kerros, uunissa 175 asteessa n. 20-30min.

- rosepippurilohi: lohifileelle suolaa, pippuria, hieman hunajaa, runsaasti rouhittua rosepippuria. Sama paisto-ohje.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lohesta parempaa kuin tekemällä ihan perinteiset eli hieromalla fileen pintaan runsaasti suolaa ja pippuria ja paistamalla uunissa sellaisenaan. Vuuan päälle folio, jos ei tykkää, että pinta rapeutuu.



Vierailija
10/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

suositteli kolmen juuston ruokakermaa lohen päälle. Olen sillä ohjeella tehnyt parhaan ruoan. Lisään kerman joukkoon mausteet (valkosipuli ym.) - tosi hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lohesta parempaa kuin tekemällä ihan perinteiset eli hieromalla fileen pintaan runsaasti suolaa ja pippuria ja paistamalla uunissa sellaisenaan. Vuuan päälle folio, jos ei tykkää, että pinta rapeutuu.

Ei tuo maistu oikein miltään. Lohi kuivuu uunissa ja menettää sen vähäisenkin maun mitä siinä on. Parempaa on jopa filekalapuikot kuin tuo

Vierailija
12/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lohesta parempaa kuin tekemällä ihan perinteiset eli hieromalla fileen pintaan runsaasti suolaa ja pippuria ja paistamalla uunissa sellaisenaan. Vuuan päälle folio, jos ei tykkää, että pinta rapeutuu.

Ei tuo maistu oikein miltään. Lohi kuivuu uunissa ja menettää sen vähäisenkin maun mitä siinä on. Parempaa on jopa filekalapuikot kuin tuo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitten tuli mieleen, että sweet thai chili-kastikeskin saattaisi ajaa asiansa, makean soijakastikkeen kera.



Tero

Vierailija
14/14 |
08.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voi harmi =(



Ne mun parit suosikit on vuohenjuusto-, homejuusto-, pesto-ja parmesaanilohi uunissa. Pannulla tykkäisin paistaa perhosena mutta se ei nyt valitettavasti onnistu, siksi uuniohjetta yritin etsiä.



Ja juu, osaan itsekin hakea netistä ja myös sieltä Pirkan sivuilta jotka joku linkitti, mutta toivoin ihmisten omia kokemuksia. Usein niin löytyy uusia ja parempiakin ohjeita!



Kiitos kuitenkin että vastasitte!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi yksi