Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkussa on parasta se sentin-parin läskikerros. Nam!!

Vierailija
24.12.2011 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ettei läskiä jää juuri ollenkaan..

Vierailija
2/3 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kun siihen pieneen läskikerrokseen yhdistetään sinappi-korppujauhohunnun tuoma lisäsäväys, niin se on jotain se. :) Tottakai tämän kaiken alla varsinainen liha. Siitä muodostuu hyvä kokonaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kuorruttanut pelkän lihaisan kinkun..=((

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi