Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Perinteinen riisipuuro syntyy helposti mikrossa

Vierailija
24.12.2011 |

Ei kuohu, ei pala, ei tarvitse vahtia. Teho vaan alun jälkeen riittävän pieneksi ja pyöräytys muutaman kerran kypsymisen aikana.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyviä tietty molemmat, mutta aika erilaisia

Vierailija
2/3 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kuohu, ei pala, ei tarvitse vahtia. Teho vaan alun jälkeen riittävän pieneksi ja pyöräytys muutaman kerran kypsymisen aikana.

Poltan sen aina pohjaan,tai jää raa'aksi. Muutatko jotenkin nesteen ja riisin mittasuhteita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun se on alussa kiehahtanut, tärkeää on vain pitää jatkossa teho niin pienenä ettei kiehu. Jos liian pieni teho, lopputulos vaan paranee, mutta haudutusaika pitenee;-)



t. ap