Meniköhän mun juustokakku pilalle?
Käskettiin paistaa ensin 225 asteessa vartti ja sen jälkeen tiputtaa lämmöt 100 asteeseen. Sen jälkeen käskettiin paistaa kakkua vielä tunnin ajan, kunnes sen reunat ovat hyytyneet, mutta keskusta hytkyy.
Paistoin ensin sen vartin enkä kytännyt paistoa ja reunat tummui :(. Näyttää tosi herkulliselle (on kuin toscapiirakan väri), mutta eihän ne reunat voi enää hyytyä.
Kommentit (4)
aivan ihanaa. Ei ole vaan ennen ollut tota tummumisongelmaa.
ap
paistat yhtä tasoa alemmalla tai sitten laitat kakun päälle yhden arkin leivinpaperia suojaamaan pintaa. Älä käytä foliota tuohon, se kuumentaa entisestään.
paistat yhtä tasoa alemmalla tai sitten laitat kakun päälle yhden arkin leivinpaperia suojaamaan pintaa. Älä käytä foliota tuohon, se kuumentaa entisestään.
mun ohjeella se on 200c noin 40-45min ja tulee semmoinen konditorian korkea kakku