Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lihamureke, n. 1,5 kg

Vierailija
16.10.2011 |

Kuinka kauan täytyy pitää uunissa että on varmasti läpeensä kypsä? Paistoastia soikea, korkeahko lasivuoka.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin vain 175 astetta. Siten siis reilu tunti vai?



ap

Vierailija
2/4 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitään uunissa? Anna olla reilu tunti ja sit tökkää puutikku siihen, jos jää taikinaa siihen kiinni se ei ole vielä valmis, sama juttu kuin kakun tarkistuksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jotain 1 kg tai vähän reilu, lämpöä 200 astetta ja noin puolitoista tuntia, sittenkin voi olla vielä jälkilämmössä hetken. Joskus olen vähentänyt lämpöä, kun tuntuu, että kärtsää, muttei sisältä vielä kypsä.

Vierailija
4/4 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta yleensä pienempiä murekkeita tai isommat laakeammassa astiassa.