Kermaa ei tarvita kastikkeisiin.
En ole keksinyt yhtäkään kastiketta joka välttämättä tarvitsisi kermaa. Onko tämäkin Valion salajuoni?
Kommentit (89)
Vierailija kirjoitti:
Kermakastike ilman kermaa?
Kermakatiketta ei ole olemassakaan. Oma keksintösi, koska et muutakaan argumenttia keksinyt. Sama kuin väittäisit että sahajauhokasike kuulostaisi oudolta ilman sahajauhoa.
Vierailija kirjoitti:
Ainakin sinihomejuustokermakastike jäisi aika oudoksi ilman kermaa. Pelkää lämmintä sinihomejuustoa, ei varmaan kovin juoksevaa
En ole kermakastikkeesta kuullutkaan.
Kermavaahto on itseasiassa terveellisempi jälkiruoka kuin kaikki nämä lisäainekarrageenikasvisrasvajäätelöt.
Vierailija kirjoitti:
Kermavaahto on itseasiassa terveellisempi jälkiruoka kuin kaikki nämä lisäainekarrageenikasvisrasvajäätelöt.
ÖÖÖÖÖÖÖÖH. EI TÄÄLLÄ KUKAAN PUHUNUT JÄÄTELÖSTÄ!
Mä käytän paljonkin ruokakermoja. Joskus tavallisia, mutta yleensä pippuri- tai sipulisellaisia.
Helpottaa ruoanlaittoa. Ei tarvitse ostaa vehnäjauhoja vain sen takia, että sitä tarvitsee ruokalusikallisen kerran kahdessa viikossa jonkun kastikkeen suurustamiseen.
Minä käytän kaurakermaa joten ei tarvitse sitä kerman käyttöä karttaa epäterveellisyyden takia. Esimerkiksi kanakastike ei olisi mitään ilman kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Mä käytän paljonkin ruokakermoja. Joskus tavallisia, mutta yleensä pippuri- tai sipulisellaisia.
Helpottaa ruoanlaittoa. Ei tarvitse ostaa vehnäjauhoja vain sen takia, että sitä tarvitsee ruokalusikallisen kerran kahdessa viikossa jonkun kastikkeen suurustamiseen.
Saat yhden teknokermapurkin hinnalla kilon jauhoja joista teet sata kastiketta.
Ap , jos sinä et tarvitse niin on kymmeniä miljoonia jotka käyttävät ympäri maailmaa...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vierailija kirjoitti:
Minä käytän kaurakermaa joten ei tarvitse sitä kerman käyttöä karttaa epäterveellisyyden takia. Esimerkiksi kanakastike ei olisi mitään ilman kermaa.
Mikä ihme on kanakastike? Mikään keittiö ei taia tuntea moista.
t.amatikokki
Vierailija kirjoitti:
Minä käytän kaurakermaa joten ei tarvitse sitä kerman käyttöä karttaa epäterveellisyyden takia. Esimerkiksi kanakastike ei olisi mitään ilman kermaa.
eli Kanakastike ei ole mielestäsi mitään ilman kermaa, mutta käytät silti jotain kaurasotkua etkä kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Mä käytän paljonkin ruokakermoja. Joskus tavallisia, mutta yleensä pippuri- tai sipulisellaisia.
Helpottaa ruoanlaittoa. Ei tarvitse ostaa vehnäjauhoja vain sen takia, että sitä tarvitsee ruokalusikallisen kerran kahdessa viikossa jonkun kastikkeen suurustamiseen.
"ruokakerma" ei ole kermaa nähnytkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä käytän paljonkin ruokakermoja. Joskus tavallisia, mutta yleensä pippuri- tai sipulisellaisia.
Helpottaa ruoanlaittoa. Ei tarvitse ostaa vehnäjauhoja vain sen takia, että sitä tarvitsee ruokalusikallisen kerran kahdessa viikossa jonkun kastikkeen suurustamiseen.
Saat yhden teknokermapurkin hinnalla kilon jauhoja joista teet sata kastiketta.
Mua ei kiinnosta. Mä en halua kiloa jauhoja kaappiini, vaan ostan sen kerman silloin kun sen tarvitsen. En ajattele kaikesta, että miten voisin tässäkin säästää vaan teen niinkuin itse tykkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä käytän paljonkin ruokakermoja. Joskus tavallisia, mutta yleensä pippuri- tai sipulisellaisia.
Helpottaa ruoanlaittoa. Ei tarvitse ostaa vehnäjauhoja vain sen takia, että sitä tarvitsee ruokalusikallisen kerran kahdessa viikossa jonkun kastikkeen suurustamiseen.
Saat yhden teknokermapurkin hinnalla kilon jauhoja joista teet sata kastiketta.
En tarvitse sun ohjeita. Tee siinä niin ja sitä kermaa vaan käytetään kruunaamaan kastikkeet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä käytän paljonkin ruokakermoja. Joskus tavallisia, mutta yleensä pippuri- tai sipulisellaisia.
Helpottaa ruoanlaittoa. Ei tarvitse ostaa vehnäjauhoja vain sen takia, että sitä tarvitsee ruokalusikallisen kerran kahdessa viikossa jonkun kastikkeen suurustamiseen.
Saat yhden teknokermapurkin hinnalla kilon jauhoja joista teet sata kastiketta.
En tarvitse sun ohjeita. Tee siinä niin ja sitä kermaa vaan käytetään kruunaamaan kastikkeet.
Eikö se tartu hampaisiin?
Punaviinikastikkeeseen ei tarvita kermaa.
Ainakin sinihomejuustokermakastike jäisi aika oudoksi ilman kermaa. Pelkää lämmintä sinihomejuustoa, ei varmaan kovin juoksevaa