Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valkosipuli ei kuulu italialaiseen keittiöön.

Vierailija
02.11.2025 |

Koomista kun ihmiset sanovat tekevänsä italialaista ja laittavansa valkosipulia, vaikka se ei kiinalaisena mausteena italian keittöihin edes kuulu.

Kommentit (56)

Vierailija
1/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitkä ihmisjoukot?

Vierailija
2/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ööööööh

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinne meni myös tomaattikastikkeet sillä tomaattihan on etelä-Amerikasta, kuten perunakin. Eli gnoccit eivät siis kuulu italialaiseen keittiöön kuten ei pomodorokaan. Pastakin tehdään vehnästä jonka alkukoti on lähi-idässä. Eli pizzan ja pastan voi heittää pois Italialaisesta ruokavaliosta. 

Ja italialaiset itse, Euroopan asutushan on tullut jostain Afrikan puolelta joten italialaisetkaan eivät ole oikeita italialaisia ! Huijareita kaikki! 

Onneksi viisas AP paljasti tämän salaliiton

Vierailija
4/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla ei ole italialainen keittiö vaan IKEA:n.

Vierailija
5/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amerikanitalialaisten hömpötyksiä kaikki valkosipulit. Ei ole valkosipulia tarvinnut yhdelläkään Italianmatkalla syödä.

Vierailija
6/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa. 

Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.

Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa. 

Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.

Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa. 

Amerikanitalialaiseen keittiöön kuuluu, ei italialaiseen.

Vierailija
8/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aglio e oliolla olisi asiaa.... 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sinne meni myös tomaattikastikkeet sillä tomaattihan on etelä-Amerikasta, kuten perunakin. Eli gnoccit eivät siis kuulu italialaiseen keittiöön kuten ei pomodorokaan. Pastakin tehdään vehnästä jonka alkukoti on lähi-idässä. Eli pizzan ja pastan voi heittää pois Italialaisesta ruokavaliosta. 

Ja italialaiset itse, Euroopan asutushan on tullut jostain Afrikan puolelta joten italialaisetkaan eivät ole oikeita italialaisia ! Huijareita kaikki! 

Onneksi viisas AP paljasti tämän salaliiton

 

 blaa...blaa...blaa...

Tyypillinen nihilistin vastaus

Vierailija
10/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

italialaisen keittiön pääraaka-aineita ovat tomaatti, oliiviöljy, valkosipuli ja basilika

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa. 

Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.

Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa. 

Amerikanitalialaiseen keittiöön kuuluu, ei italialaiseen.

Sä oot kyllä sekasin.

Vierailija
12/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa. 

Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.

Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa. 

Amerikanitalialaiseen keittiöön kuuluu, ei italialaiseen.

Kuuluu se, tosin amerikanitalialaisessa valkopipulia käytetään paljon hövelimmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se on kuulunut jo silkkitiestä asti. Lähes kaikki tulee sitäpaitsi Kiinasta ja sieltäpäin muutenkin. Poislukien kahvi, peruna ja muut amerikan hetelmät.

Vierailija
14/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä puhu paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin kerran italialaista pizzaa ja se oli niin valkosipulilla kyllästetty, ettei mitään muuta maistunutkaan. Todella huono kokemus. Pidän enemmän suomalaisesta pizzasta.

Vierailija
16/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sinne meni myös tomaattikastikkeet sillä tomaattihan on etelä-Amerikasta, kuten perunakin. Eli gnoccit eivät siis kuulu italialaiseen keittiöön kuten ei pomodorokaan. Pastakin tehdään vehnästä jonka alkukoti on lähi-idässä. Eli pizzan ja pastan voi heittää pois Italialaisesta ruokavaliosta. 

Ja italialaiset itse, Euroopan asutushan on tullut jostain Afrikan puolelta joten italialaisetkaan eivät ole oikeita italialaisia ! Huijareita kaikki! 

Onneksi viisas AP paljasti tämän salaliiton

 

 blaa...blaa...blaa...

Tyypillinen nihilistin vastaus

Päinvastoin. Näyttää ainoana, kuka osaa ajatella eikä juokse massojen aivopesemänä.

Vierailija
17/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eihän tomaattikaan siinä tapauksessa kuulu italialaiseen keittiöön, koska se on Etelä-Amerikasta. Välimereltä tulee vain oliivit. Viinirypäleetkin on Mesopotamiasta alunperin. Pastakin on aasiasta.

Vierailija
18/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja peruna on Perusta. Mitä jää jäljelle? Lihaa ja nauriita?

Vierailija
19/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap kirjoitti totta. Italialaiseen keittiöön kuuluu sofrito, eli lehtiselleri, sipuli ja porkkana pilkottuna, blendattuna ja sen jälkeen paistettuna. 

On italialaisia kokkeja jotka eivät tee italialaista ruokaa ilman soffrittoa oliiviöljyn kanssa

On kiinalaisia kokkeja jotka eivät tee kiinalaista ruokaa ilman inkivääriä, valkosipulia ja kevätsipulia

On ranskalaisia kokkeja jotka eivät tee ranskalaista ruokaa ilman sipulia, lehtiselleriä ja porkkanaa joka italialaisesta keittiöstä poiketen paistetaan voilla

Mutta hei! Te voitte itse päättää oletteko kulinaristisia superkokkeja tai mitä lie sekundaa! Minä pyrin olemaan superkokki

Vierailija
20/56 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaverin suomeenmuuttaneen paljasjalkaisen napolilaisperheen ruokapöydässä oli aina valkosipulia jossain muodossa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi yhdeksän