Mihin maahan matkustaisit mieluusti ruoan perässä?
Itse valitsisin italian ihan vaan siitä syystä että pidän pizzoista ja pastaruoista. Toinen olis tietysti aasia.
Kommentit (46)
Mikä ero on italialaisella tai kreikkalaisella ruoalla verrattuna etniseen ruokaan? Nuohan nimenomaan ovat etnisiä.
Melkeinpä maahan kuin maahan matkustaessa on kiinnostanut myös ruoka, mitä siellä syödään. Ruoka on osa kokonaisuutta. Ei nyt tule mieleen mitään paikkaa, mihin matkustaisin pelkän ruoan perässä.
Somaliaan,koska vieläkään ei vuosikymmenten jälkeen suomesta löydy somaliruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Italia, Kreikka, Portugal ja Ranska.
Myös Sveitsi ja Belgia kiinnostelee. Etniset ruoat ei taas nappaa yhtään.
Mitäs hyvää kreikasta ja portugalista tulee? Ranskasta tietysti kerman ja voin runsas käyttö.
Japani, Vietnam, Kiina, Meksiko, Etiopia, Marokko, Intia, USA nyt näin aluksi.
Vierailija kirjoitti:
Italia, Kreikka, Portugal ja Ranska.
Myös Sveitsi ja Belgia kiinnostelee. Etniset ruoat ei taas nappaa yhtään.
Mitä sinä tarkoitat etnisillä ruoilla?
Yhdysvallat, haluan vain mättöä nyt
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Italia, Kreikka, Portugal ja Ranska.
Myös Sveitsi ja Belgia kiinnostelee. Etniset ruoat ei taas nappaa yhtään.
Mitä sinä tarkoitat etnisillä ruoilla?
Meinaan afrikkalaista, aasialaista ja etelä-amerikkalaista ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Peru.
Etelä-Amerikan paras ruoka.
Komppaan. Perussa on hyvää ruokaa, keltaisista perunoista tehty causa, ja ihan kaikki muukin, marsutkin.
Ohhoh, suomalaiset ovat puristetun vehnäjauhoruoan - pastan - perään. Outoa. Ravintoköyhää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Somaliaan,koska vieläkään ei vuosikymmenten jälkeen suomesta löydy somaliruokaa.
Stadissa ainakin on muutamia somalirafloja
Matkustaisin Suomeen, koska Suomessa on maailman puhtain ruoka. Ihania kaalikääryleitä ja poronkäristystä, läskisoosia ja maksapihvejä. Harmi, että Suomessa ei tehdä enää niin paljon perinteisiä suomalaisia ruokia kuin vielä 40 vuotta sitten.
Espanja, Kreikka, Unkari, Vietnam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Italia, Kreikka, Portugal ja Ranska.
Myös Sveitsi ja Belgia kiinnostelee. Etniset ruoat ei taas nappaa yhtään.
Mitäs hyvää kreikasta ja portugalista tulee? Ranskasta tietysti kerman ja voin runsas käyttö.
Kreikka: moussaka, tzatziki, souvlaki, gyros ja mezet
Portugal: erityisesti merenelävät
Ranskasta nimenomaan Lyon ja etelä-ranska, jossa jälkimmäisessä vannotaan oliiviöljyn nimeen, voihin: Nizzan salaatti, sipulikeitto, ratatouille, bouillabaisse, coq au vin, crème brûlée, tarte tatin ja macarons.
Viroon tietysti! Siellä on niin hyvä majoneesi ja perunasalaatti! Myös Kalevi suklaa !
Italia, Kreikka, Portugal ja Ranska.
Myös Sveitsi ja Belgia kiinnostelee. Etniset ruoat ei taas nappaa yhtään.