Syöttekö ramen-nuudeleita?
Ja miten laitatte ne? Itse tykkään eniten Buldakin nuudeleista esim Carbonara-maku. Teen nuudelit ohjeen mukaan mutta jätän enemmän lientä. Sekaan jauhelihaa, possun suikaleita tai tonnikalaa, kananmunaa joko keitettynä tai sekaan vispattima, kevätsipulia. Srirachalla vähän lisäpotkua.
Kommentit (20)
Vierailija kirjoitti:
En osaa tehdä, mutta kerran söin ravintolassa. Oli hyvää.
Keität vettä ja nakkaat sekaan nuudelit ja mitä haluat. Ei voi juuri helpompaa olla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En osaa tehdä, mutta kerran söin ravintolassa. Oli hyvää.
Keität vettä ja nakkaat sekaan nuudelit ja mitä haluat. Ei voi juuri helpompaa olla.
Entä liemi?
Älkää vaan käyttäkö niiden mukana tulevia maustepusseja. Niistä on löytynyt ötököitä
Vierailija kirjoitti:
Älkää vaan käyttäkö niiden mukana tulevia maustepusseja. Niistä on löytynyt ötököitä
Sinun peräaukkosi ympäriltä on löytynyt ötököitä
Syön kokotattarinuudeleita, kun tulevat kaupassa vastaan.
Gluteeniton
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älkää vaan käyttäkö niiden mukana tulevia maustepusseja. Niistä on löytynyt ötököitä
Sinun peräaukkosi ympäriltä on löytynyt ötököitä
Ja PALJON!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älkää vaan käyttäkö niiden mukana tulevia maustepusseja. Niistä on löytynyt ötököitä
Sinun peräaukkosi ympäriltä on löytynyt ötököitä
Ei löydy kun mä käytän Raidia joka kerta kun käyn paskalla.
Possun kylkeä, vähän seesamiöljyä, riisiviinietikkaa ja pari soijamarinoitua kananmunaa joukkoon, nam
1 valkosipulinkynsi
4cm:n pala tuoretta inkivääriä
1 litraa vettä
3 rkl misotahnaa
2 rkl soijakastiketta
1 rkl miriniä
Lisäksi
300 g broilerin paistileikettä tai rintafileetä
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl soijaa
1 tl fariinisokeria
200 g ramen-nuudeleita tai muita nuudeleita
Tarjoiluun
2 pientä paksoita tai kiinankaalia
100 g siitake- tai herkkusieniä
2 kevätsipulinvartta
2 retiisiä
4 dl babypinaattia
4 ramen-munaa
nori-merilevää, seesaminsiemeniä
Herkkua!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En osaa tehdä, mutta kerran söin ravintolassa. Oli hyvää.
Keität vettä ja nakkaat sekaan nuudelit ja mitä haluat. Ei voi juuri helpompaa olla.
Entä liemi?
Liemi tulee vaikka niistä nuudelipussin aineksista jos ei muuta ole. Mutta hyviä liemireseptejä on netti täynnä ja valmiitakin liemiä saa kaupan hyllyltä.
Rakastan ramennuudelikeittoa. Samoin gyozat ovat hyviä. Japanilainen ruoka on hyvää, samoin Thaimaalainen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En osaa tehdä, mutta kerran söin ravintolassa. Oli hyvää.
Keität vettä ja nakkaat sekaan nuudelit ja mitä haluat. Ei voi juuri helpompaa olla.
Entä liemi?
Liemi tulee vaikka niistä nuudelipussin aineksista jos ei muuta ole. Mutta hyviä liemireseptejä on netti täynnä ja valmiitakin liemiä saa kaupan hyllyltä.
Kikkomanilla esim. on valmis liemipohja jota voi lorauttaa veden joukkoon.
Soba nuudelit ovat varmaan nuudeleista niitä terveellisimpiä. Mutta tattari antaa niille aika "viljaisan" maun josta kaikki eivät ehkä tykkää.
Buldak on hyvää, mutta tulista. Pidän niistä taukoa kun tuntuu ettei perse kestä.
Mä teen kana ramenia, yleensä käytän udon nuudeleita siihen. Päälle löysäksi keitetty kananmuna, merilevää, kevätsipulia etc.
En osaa tehdä, mutta kerran söin ravintolassa. Oli hyvää.