Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kuinka saan kastikkeen paksummaksi?

Vierailija
26.06.2011 |

joo elikkä tein kanakastiketta jossa on kanasuikaleita ja curry-kastiketta jauheesta tehtynä ja nyt kastike on valmista mutta jotenkin vetistä niin kellään neuvoa miten siitä saisi vähän paksumpaa?:D

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai maizenaa,tosin se muuttaa väriä ruskeeksi.

Vierailija
2/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai maissijauhoja (Maizenaa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vesi-jauhosuurustuksella tai maizenaa,tosin se muuttaa väriä ruskeeksi.


tavallinen maizena sopii myös ja se ei värjää

Vierailija
4/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää esim. ruokalusikallinen vehnäjauhoja puoleen desiin KYLMÄÄ vettä, sekoita tasaiseksi. Lisää tuo suurus nauhana kuumaan ruokaan samalla sekoittaen. Kiehauta.



Edellä mainittua Maizenaa saa sellaisena, jota lisätään kylmään tai kuumaan. Myös vaaleille kastikkeille on oma versionsa.

Vierailija
5/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

- keitä kasaan, eli anna kiehua reippaasti ilman kantta hetki

- suurusta Maizenalla, ohje on paketissa

- vehnäjauhosuurus: laita vähän vettä ja kastikkeen määrästä riippuen esim ruokalusikallinen tai pari vehnäjauhoja kannelliseen lasipurkkiin ja hölskytä kunnolla (näin vältät klimpit), kaada suurus kastikkeeseen, sekoittele ja anna kiehua hiljalleen 5-10 min. että jauhot kypsyvät

- lisää kermaa tai kookosmaitoa tai -kermaa. Kastikkeesta ei välttis tule paksumpaa, mutta täyteläisempää kyllä

Vierailija
6/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vesi-jauhosuurustuksella tai maizenaa,tosin se muuttaa väriä ruskeeksi.

tavallinen maizena sopii myös ja se ei värjää


kiitti tiedosta!

Vierailija
8/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhojen kypsyminen kestää noin 20 minuuttia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
26.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

noi sun mainitsemas on suurusteita tummalle ja vaalealle kastikkeelle.

lisäksi maizena nimellä puhutaan maissitärkkelyksestä. jota on jo iänkaiken käytetty mm. maitopohjaisten kiisseleiden tekoon.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi seitsemän