Miten joku voi syödä halvimpia lihapullia, nehän on suurimmaksi osaksi kanannahkaa ja muuta moskaa.
Lidlissäkin katoin, että halvimmat lihapullat, joiden hinta oli 0,99€, oli tehnyt paremmin kauppansa kuin kalliimmat, 2,59€ maksavat lihapullat.
Katsoin halvempien pullien tuoteselostetta, melkein ensimmäisenä listalta löytyi kanannahka. Yäk! Miten joku voi syödä tuollaista moskaa.
Valitsin sitten mielummin kalliimmat pullat koska ne sentään sisälsi lihaa eri muodoissaan, eikä listalla ollut mitään kanannahkakakkaa.
Ei aina kannata halvempaa ostaa. Yäk!
Kommentit (21)
Ja sun per settäs kutittaa muiden ruokavalinnat miksi?
Miksi kanannahkaa ei tulisi käyttää ruuaksi vaan heittää pois? Ihan syötävää se on.
Kanassahan nahka on maksan ohella maukkain pala. Se tuo lihapulliin mehukkuutta ja makua.
Minä söin niitä nuorempana vuosikausia hyvällä ruokahalulla. Jostain syystä maku on vuosien saatossa muuttunut nirsoksi ja nykyisin ostan Snellmannin lihapullia.
Ihmisille syötetään moottoriöljyäkin. Sellaista se on kun meitä on liikaa. Mitäs olette tehneet niin paljon lapsia.
Onneksi on varaa ostaa aineksia ja tehdä itse parempia lihapullia.
Vierailija kirjoitti:
En syökkään. Teen itse.
Mäkin tekisin jos jaksaisin. Kun en jaksa, ostan kaupasta. Ap
Eikös niihin laiteta sitä siannahkaakin.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kanannahkaa ei tulisi käyttää ruuaksi vaan heittää pois? Ihan syötävää se on.
Ajattelen samoin. Jos eläin tapetaan, niin kaikki syödään, mikä syötävää on. Muu on epäeettistä haaskausta.
Kunhan koko ruokavalio ei koostu näistä.
Kanannahkahan on juuri se herkku osuus paistetuissa kanankoivissa. Ja eikö ole nimen omaan hyvä, että eläimistä käytetään kaikki mahdollinen syötäväksi kelpaava?
Vierailija kirjoitti:
Ihmisille syötetään moottoriöljyäkin. Sellaista se on kun meitä on liikaa. Mitäs olette tehneet niin paljon lapsia.
Ei taida osua suomalaisiin tämä..
Vierailija kirjoitti:
Minä söin niitä nuorempana vuosikausia hyvällä ruokahalulla. Jostain syystä maku on vuosien saatossa muuttunut nirsoksi ja nykyisin ostan Snellmannin lihapullia.
Et ole kovin nirso vieläkään, jos valmis lihapullat kelpaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä söin niitä nuorempana vuosikausia hyvällä ruokahalulla. Jostain syystä maku on vuosien saatossa muuttunut nirsoksi ja nykyisin ostan Snellmannin lihapullia.
Et ole kovin nirso vieläkään, jos valmis lihapullat kelpaa.
No en. Ei ne itsetehtyjä voita, mummon tekemistä puhumattakaan.
johtuisikohan se tuosta nykyhallituksen toimimattomasta politiikasta?
yksikkökustannukset kehnoille yrityksille alas ja lisää tyhmää väkeä maahan sanoo kokkare kakkare.
Vierailija kirjoitti:
Kanassahan nahka on maksan ohella maukkain pala. Se tuo lihapulliin mehukkuutta ja makua.
Lihapullissa on lihaa. Nautaa, vasikkaa, sikaa tai em sekoitusta. . Ei kanannahkaa eikä teurasjätettä
Ei kukaan itseäänsä kunnioittava ruuanlaittaja osta koskaan mitään, ei halpoja, eikä kalliita, eineslihapullia! Ne tehdään itse!
Prisma voi olla kaukana tuoretiskeineen. Ja ehkä jotkut uupuneet vuosien ruoanlaittoon tai kipeitä, vanhoja. Sitten vaihtoehdoksi jää joillekin paha myrkyllinen ravintoaineeton eines, jota joku sekopää pakottaa ihmisille ja se se pitäisi kieltää lailla. Kunnon ruokaa kansalle ja kohtuu hinta, valmistakin.
Vierailija kirjoitti:
Prisma voi olla kaukana tuoretiskeineen. Ja ehkä jotkut uupuneet vuosien ruoanlaittoon tai kipeitä, vanhoja. Sitten vaihtoehdoksi jää joillekin paha myrkyllinen ravintoaineeton eines, jota joku sekopää pakottaa ihmisille ja se se pitäisi kieltää lailla. Kunnon ruokaa kansalle ja kohtuu hinta, valmistakin.
Kyllähän tuossakin lihahyllyllä oli Kivikylän Palvarin lihapullia, mitkä on todella hyviä. Ei tartte mihinkään Prismoihon sen takia lähteä kiertelemään. Ap
Koska on nälkä ja vähän rahaa, olisi ensimmäinen veikkaukseni.