Kertokaa mulle jauhelihan korvaavista tuotteista
Jotka ovat gluteenittomia. Mulla ei ole mitään käsitystä niistä, mutta lasagnea joskus haluaisin. T. Valis
Kommentit (70)
Jauhelihan korvaa jauhettu kala tai kana. Ei mikään muu.
Soijarouhe on kätevä ja säilyy hyvin. Paistetaan sipulin kanssa ja loraus seesamöljyä päälle. Älä ihmeessä ala liottelemaan sitä etukäteen, tulee muhjua.
Muu Jauhis on meillä just jääkaapissa. Sitä voi käyttää jauhelihan tapaan.
Joku ihana vegaaninen lihankorvike, jossa on 60% hiilaria ja 20%proteiinia ja metrin pituinen sisällysluettelo?
Miksi jauheliha pitäisi korvata? Liha on luontaisesti gluteenitonta.
Osta kokolihaa ja jauha itse, mulla on lihamylly hanki sinäkin.
Vierailija kirjoitti:
Joku ihana vegaaninen lihankorvike, jossa on 60% hiilaria ja 20%proteiinia ja metrin pituinen sisällysluettelo?
Muu Jauhiksessa on hiilaria 11 prossaa
soija tekee miehistä naisia, joten ei sitä.
Kokoliha, helppo itse jauhaa llihamyllyllä jauhelihaksi.
Käytä jauhelihan tilalla munakoisosilppua ja hauduta soosia pitkään. Tulee mahtavan hyvää!
Lasagnessa ei tarvita lihaa tai mitään sen korviketta. Ehkä vaikka joku kesäkurpitsa sopii siihen tekstuurinsa puolesta, jos haluaa volyymia.
Lasagnessa on paljon mausteita ja useampaa lajia juustoa, sekä yleensä maitoa. Näissä on jo reippaasti proteiinia.
Koska olet gluteeniton niin hieman kyllä mietin, että miksi ylipäätään haluat lasagnea, jos et halua lihaakaan.
Syö maitoa ja juustoa vaan. Ei se vehnän- ja lihankorvike tuo tuohon mitään lisäarvoa hirveästi.
Ennemminkin sitten vaikka joku lohisalaatti, jos kaipaa väen väkisin lihaa.
Niin ja miksi pitää tehdä lasagnea ylipäätään? Jossain pavuissa on jo ihanteellinen proteiinin ja hiilarin suhde. Turha tehdä asioista liian monimutkaisia. Syö niitä papuja vaan.
Hernis on hyvä tuote. Huomattavasti paremman makuinen kuin soijarouhe.
Vierailija kirjoitti:
Miksi jauheliha pitäisi korvata? Liha on luontaisesti gluteenitonta.
Siksi kun sitä ei ole kaupoissa myynnissä eikä ole hirvenjauhelihaa pakkasessa.ap
Jauhelihan korvikkeita on kaupan lihahyllyt täynnä. Osta vaikka sisäfile ja palottele se pienieksi niin voit laittaa sen lasagneen.
Vierailija kirjoitti:
Lasagnessa ei tarvita lihaa tai mitään sen korviketta. Ehkä vaikka joku kesäkurpitsa sopii siihen tekstuurinsa puolesta, jos haluaa volyymia.
Lasagnessa on paljon mausteita ja useampaa lajia juustoa, sekä yleensä maitoa. Näissä on jo reippaasti proteiinia.
Koska olet gluteeniton niin hieman kyllä mietin, että miksi ylipäätään haluat lasagnea, jos et halua lihaakaan.
Syö maitoa ja juustoa vaan. Ei se vehnän- ja lihankorvike tuo tuohon mitään lisäarvoa hirveästi.
Ennemminkin sitten vaikka joku lohisalaatti, jos kaipaa väen väkisin lihaa.
Mä olen kalalle allerginen ja keliaakikko. Söisin tavis jauhelihaa, jos sitä olisi myynnissä ja vaikka olen keliaakikko niin tykkään gluteenittomasta lasagnesta, pasta bolognesesta yms.ap
Mulla kaupan jauhelihan korvaa pakkasestani löytyvä hirvenjauheliha. Makoisan reseptin olen löytänyt murekkeeseen ja sekaan pekoniakin paloina,niin tuo rasvaa ja ei ole liian kuiva.