Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ideoita millä voin koristella täytekakun jos en hienosti osaa?

Vierailija
17.02.2025 |

Kakku on sisältä mansikkaa ja banaania kermavaahtoa

Kommentit (32)

Vierailija
1/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermavaahdolla, kekseillä, marengilla, suklaakonvehdeilla, tuoreilla hedelmillä, säilykehedelmillä, strösseleillä tai vaikka kakkukuvalla.

Vierailija
2/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon marjoja päälle, ei tarvitse asetella mitenkään erityisesti. Vaikka pensasmustikoita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikkaa ja pensasmustikoita päälle 

Vierailija
4/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levitä päälle tasainen kerros kermavaahtoa ja koristele päällinen mansikkaviipaleilla.

Vierailija
5/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

nonparelleilla, suklaalastuilla?

Vierailija
6/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Levitä päälle tasainen kerros kermavaahtoa ja koristele päällinen mansikkaviipaleilla.

Tarkoitatko pakaste?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Masinkoita, pensasmustikoita ja persikkaa päälle

 

Mitään suklaata en itse laittaisi, karkit menee aina vähän ällöttäväksi kakun päällä

Vierailija
8/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauppojen leivontahyllyssä on nykyään kaikenlaista kivaa millä voi koristella. Tärkeintä on se että, koristeet ovat sellaisia että ne voi syödä, eikä liian kovia ettei kukaan halkaise hampaitaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marianne crush rouhe on yksi kiva ja ihan nätin näkoinen.

Vierailija
10/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Masinkoita, pensasmustikoita ja persikkaa päälle

 

Mitään suklaata en itse laittaisi, karkit menee aina vähän ällöttäväksi kakun päällä

 

Varmaan, mutta suklaalevystä vuollut lastut ei. Ei täytekakkua päivätolkulla muutenkaan säästellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
12/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Masinkoita, pensasmustikoita ja persikkaa päälle

 

Mitään suklaata en itse laittaisi, karkit menee aina vähän ällöttäväksi kakun päällä

Eikös ne pensasmustikat tule keittää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ihan pakko laittaa sitä 70-luvun banaania, hyi hele?!

Mutta pääsääntö on, että koristeet kertovat, miltä kakku maistuu. Tässäkin banaani on vaikea, koska se on rumaa ja tummuu heti.

Tumpeloille hyvä perusidea on kuitenkin tuoreet marjat ja hedelmät. Ei mitään ranskanpastilleja sieltä samalta 70-luvulta.

Levitä riittävän napakka kermavaahto (seassa voisi olla mascarponea jotta pysyy muodossa) lusikalla reunoille ja päälle. Älä yritä tehdä siistä, vaan luonnollista jälkeä ja suht syviä uurteita. Sitten keskelle kunnon keko tuoreita marjoja ja viipaloituja hedelmiä. Älä yritä mitään muodostelmaa, vaan ikään kuin kimppumaista elävää kokonaisuutta. Lopuksi lisää sinne tänne sitruunamelissan tai mintunlehtiä.

Tuo ei voi epäonnistua. 

Vierailija
14/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko ihan pakko laittaa sitä 70-luvun banaania, hyi hele?!

Mutta pääsääntö on, että koristeet kertovat, miltä kakku maistuu. Tässäkin banaani on vaikea, koska se on rumaa ja tummuu heti.

Tumpeloille hyvä perusidea on kuitenkin tuoreet marjat ja hedelmät. Ei mitään ranskanpastilleja sieltä samalta 70-luvulta.

Levitä riittävän napakka kermavaahto (seassa voisi olla mascarponea jotta pysyy muodossa) lusikalla reunoille ja päälle. Älä yritä tehdä siistä, vaan luonnollista jälkeä ja suht syviä uurteita. Sitten keskelle kunnon keko tuoreita marjoja ja viipaloituja hedelmiä. Älä yritä mitään muodostelmaa, vaan ikään kuin kimppumaista elävää kokonaisuutta. Lopuksi lisää sinne tänne sitruunamelissan tai mintunlehtiä.

Tuo ei voi epäonnistua. 

Mitä sitten jos ei banskua? ;/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Masinkoita, pensasmustikoita ja persikkaa päälle

 

Mitään suklaata en itse laittaisi, karkit menee aina vähän ällöttäväksi kakun päällä

Eikös ne pensasmustikat tule keittää?

Miksi?

Vierailija
16/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaiken värisiä makeisia laitat päälle runsaasti. Värikästä ja hienoa. Ei vaadi sellaista taituruutta kuin muu koristelu.

Vierailija
17/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermavaahtoa joka puolelle, ja joku yksivärinen ja yksinkertainen koriste, esim ruusu. Kermavaahto voi pursottaa helposti, ja heti tulee kivan näköinen. Ei vaadi erikoistaitoja.

Tyylikkyys kärsii, jos laittaa liikaa asioita. 

Vierailija
18/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko ihan pakko laittaa sitä 70-luvun banaania, hyi hele?!

Mutta pääsääntö on, että koristeet kertovat, miltä kakku maistuu. Tässäkin banaani on vaikea, koska se on rumaa ja tummuu heti.

Tumpeloille hyvä perusidea on kuitenkin tuoreet marjat ja hedelmät. Ei mitään ranskanpastilleja sieltä samalta 70-luvulta.

Levitä riittävän napakka kermavaahto (seassa voisi olla mascarponea jotta pysyy muodossa) lusikalla reunoille ja päälle. Älä yritä tehdä siistä, vaan luonnollista jälkeä ja suht syviä uurteita. Sitten keskelle kunnon keko tuoreita marjoja ja viipaloituja hedelmiä. Älä yritä mitään muodostelmaa, vaan ikään kuin kimppumaista elävää kokonaisuutta. Lopuksi lisää sinne tänne sitruunamelissan tai mintunlehtiä.

Tuo ei voi epäonnistua. 

Mitä sitten jos ei banskua? ;/

 

No nyt kun kysyt, niin esimerkiksi soseuta marjoja ja sekoita mascarponeen, lisää sokeria tarpeen mukaan ja laita sitä kakun väliin. Kunhan katsot, ettei tule liian löysää eli lähde vähitellen lisäämään marjasosetta mascarponeen ja lopeta ajoissa.

Netti on kyllä täynnä ohjeita. 

 

Vierailija
19/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen samanlainen tumpelo, mutta sitten keksin laittaa sulaa suklaata( ja muistaakseni vähän voita) pursotinpussiin ja pursottelin niitä pellille leivinpaperille

Tein semmoisia suklaaristikoita (kakun laitoihin kermavaahtoon kiinni) ja pieniä suklaa sydämiä, juhlakalun nimen alkukirjainta ja kaikenmoista muutakin.

Ei tietysti samaan kakkuun kaikkia, mutta marjojen kanssa näyttävät mun mielestä kivoilta ja ovat ihan tosi helppoja tehdä

Luovuus kunniaan!

Vierailija
20/32 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen samanlainen tumpelo, mutta sitten keksin laittaa sulaa suklaata( ja muistaakseni vähän voita) pursotinpussiin ja pursottelin niitä pellille leivinpaperille

Tein semmoisia suklaaristikoita (kakun laitoihin kermavaahtoon kiinni) ja pieniä suklaa sydämiä, juhlakalun nimen alkukirjainta ja kaikenmoista muutakin.

Ei tietysti samaan kakkuun kaikkia, mutta marjojen kanssa näyttävät mun mielestä kivoilta ja ovat ihan tosi helppoja tehdä

Luovuus kunniaan!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan yhdeksän