Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kasvistuputtajat eivät tajua yhtä asiaa?

Vierailija
26.11.2024 |

Miksi niin usein kasvissyöjät pakottavat asiaa, että sen ja sen suosikkiruuan voi tehdä myös tofusta/härkiksestä tai mistä lie korvikkeesta? Se tulee niin kuin automaattisena substituuttina, että makkarakastikkeen voi tehdä yhtä hyvin tofunakistakin. Ei olisi mitään eroa.

Varmaan voi, mutta ymmärtävätkö nämä, että kyseessä ei ole tällöin enää varsinainen makkarakastike tai LiHamakaronilaatikko, jos sen tekee jostain muusta kuin lihasta? 

Nämä korvikeruuat eivät maistu samalta, joten miksi niitä pitää pakottaa? Ei kyseessä ole sama asia ollenkaan.

Kommentit (50)

Vierailija
1/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha on murhaa!

 

Vierailija
2/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ole tuollaista tuputtamista minun kohdalle sattunut vaikka iso osa läheisistä on kasvissyöjiä/vegaaneita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvisruuat voi syödä ihan kasvisruokina ilman että niihin laittaa lihaa ollenkaan. Olen samaa mieltä näistä lihankorvikkeista, eivät maistu hyvälle. Olen vegaani.

Vierailija
4/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap:lla mennyt aivot solmuun näin yksinkertaisesta asiasta. 🤦😂

Vierailija
5/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nakki on nakki ja porkkana on porkkana. Nykyään kun tädilläkin voi olla munat niin sekoitetaan kaikki.

Vierailija
6/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha on murhaa!

 

Liha on elämää! Suomessa syntyy joka päivä 320 000 kananpoikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin tehty kasviproteiinipohjainen makkara maistuu ihan makkaralle. Suomessa en ole sellaista nähnyt, mutta ulkomailla kyllä.

Vierailija
8/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka on tuputtanut ap:lle kasvia? Sehän on vähemmän creepyä kuin makkaran tuputtaminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on kasvistuputtaja?

 

Vierailija
10/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku setämies yritti uimahallissa tuputtaa minulle makkaraa, mutta kieltäydyin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyvin tehty kasviproteiinipohjainen makkara maistuu ihan makkaralle. Suomessa en ole sellaista nähnyt, mutta ulkomailla kyllä.

Ongelmana on vain se, että tuollainen tuote on niin prosessoitu, että se ei ole elimistölle enää käyttökelpoinen, vähän kuin muovia söisi.

Vierailija
12/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä on kasvistuputtaja?

 

Ota tästä kaunis orkidea. Ota nyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika typerä aloitus. Itse syön sujuvasti tofua, makkaraa, soijasuikaleita, jauhelihaa, kokolihaa yms. Minkään noista ei ole tarkoitus korvata mitään, vaan curry on tofu- tai kanacurru, Makaronooonilaatikkko jauheliha- tai soijarouhelaatikko. Maistuu erilaiselta, mutta se on onkin se juttu minulle. Asioita voi tehdä monella tavalla. Kaikki ovat olleet maukkaita.

Vierailija
14/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pulla ei ole enää varsinainen pulla, jos se tehdään lihasta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha on murhaa!

 

Erittäin maukasta murhaa! 😋

Vierailija
16/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä makkaraa tehdä lihasta. Makkara tehdään perunajauhoista ja hevosen kavioista.

Vierailija
17/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap:n kysymykseen vastaus: Kasvissyöjät on tyhmiä, aivot ei saa ravintoa kasviksista.

Vierailija
18/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Hyvin tehty kasviproteiinipohjainen makkara maistuu ihan makkaralle. Suomessa en ole sellaista nähnyt, mutta ulkomailla kyllä.

Ongelmana on vain se, että tuollainen tuote on niin prosessoitu, että se ei ole elimistölle enää käyttökelpoinen, vähän kuin muovia söisi.

Sama kun söisi paperinenäliinoja survottuna johonkin sotkuun. Ovat sentään pehmeämpiä kuin muovi. 

 

Vierailija
19/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pulla ei ole enää varsinainen pulla, jos se tehdään lihasta. 

Mitenkähän on? (Ihan tosissani kysyn.) Hehe.

Vierailija
20/50 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet kasvissyöjät ja vegaanit ovat aiemmin syöneet liharuokia ja saattavat edelleen kaivata tuttua ruuan muotoa tai rakennetta, vaikka eivät halua käyttää lihaa. Esimerkiksi "makkarakastike" on rakenteeltaan ja maultaan tuttu ja helppo valmistaa myös ilman lihaa. Vaikka korvikkeet eivät maistu samalta kuin alkuperäiset, niiden tarjoaminen ei ole yleensä tarkoitettu "pakottamiseksi", vaan enemmänkin tapana näyttää vaihtoehtoja. On täysin ok, jos ne eivät houkuttele kaikkia. Ruokakulttuuri on rikas ja monimuotoinen eikä mikään tapa ole ainoa oikea.