Makkara ei ole OIKOTIÄ syöpään!!!!
Juti:
" [Leikkeleet] ovat kuuluneet [ruokavalioon] ja kuuluvat jatkossakin."
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a45f6dc4-5f9f-4568-8ba2-6ee7db0bae23
Kommentit (5)
80-luvun ravintolakulttuuria: Leikkelelautanen olusen kera, ja perään rööki, siis sisällä ravintolapöydässä. 😭🤣
Vierailija kirjoitti:
80-luvun ravintolakulttuuria: Leikkelelautanen olusen kera, ja perään rööki, siis sisällä ravintolapöydässä. 😭🤣
Ja sen jälkeen himaan rapettamaan vaimo, siis ihan laillisesti.
Suomen uudet ravitsemussuositukset perustuvat pitkälti suoran pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin.
Ne puolestaan perustuvat pitkälti ilmastohumppaan eikä ravitsemustieteeseen, näin ollen lihan vähentämissuositukset liittyvät 100% ilmastohöpötykseen eivätkä minkäänlaiseen tieteeseen.
Punainen liha on ollut kymmeniä tuhansia vuosia ihmisen päärvinto ja paras ravintoaine kaikilla mittareilla. Ei tämä ole mihinkään muuttunut. Eikä ihmiset ole 1900-luvulla kuolleet lihan, eivätkä kuole tänäkään päivänä, tällaisesta ei ole olemassa yksinkertaisesti yhtäkään oikeaa tieteellistä tutkimusta olemassa. Eikä tulekaan.
Sen sijaan ultraprossesoidut ruoat kuten veganiset lihankorvikkeet on osoitettu kiistatta ihmiselle haitalliseksi. Ei ihme, eihän sellaisia aineita ole luonnossa.
Sopiva määrä punaista lihaa on sellainen 200-500g päivässä. Ja sen laatuun kannattaa satsata, mieluummin Suomessa tuotettua nurmiruokittua lihaa kuin toiselta puolelta maailmaa laivattua tehotuotettua hormonilihaa.
Makkara on hyvää! Kun yksin syö.
Saa enemmän🌭