Otatteko hotellissa aamupalalla marmeladia leivän päälle?
Kommentit (15)
En tod. Juustoa, salaattia, paprikaa, ehkä kalkkunaa. Miksi kysyt?
Ulkomailla se voisi olla ok. Tai joskus. Ei varmaan koko ajan.
En. Ei maistu makea aamuisin , eikä juuri muulloinkaan.
Voiteletko ap perseesi marmeladilla vai jollain muulla?
Kyllä. Ensin suolaista, lopuksi jotain makeaa
En ota, nautin kaikesta muusta herkusta hotellin aamiaisella. Paahtoleipää ja appelsiinimarmeladia löytyy kotoa.
No en laita marmeladia leivän päälle, enkä hilloa puuroon.
Mä olen aikoja sitten lakannut vastaamasta näihin tyhjänpäiväisiin ja yhdentekeviin kyselyihin, joihin edes aloittajalla itsellään ei ole minkäänlaista mielenkiintoa vastata.
En. Laitan hilloa pienen croissantin väliin. Se on aamupalan herkkupala.
En, minusta leivän ja makean yhdistelmä on ällöttävä.
Mietiskelen ja katselen ja pällistelen siinä aikani ja olen kaikkien tiellä. Sitten yskin käteeni ja vähän ruokaankin ja tartun samalla räkäisellä kädellä ruoka-ottimiin.
Näinhän ne ihmiset aina tuntuu tekevän.
Kannan myös ylenmäärin ruokaa pöytään enkä jaksa syödä kaikkea.
En, en halua syödä makeaa leipää. Laitan voita, hummusta, munavoita tai muuta suolaista levitettä mitä löytyy. Ja juustoa ja jotain kasvista.