Possun sisäfile, käykö karjalanpaistiin?
Kommentit (14)
Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.
Mikä vaan liha käy, mutta file on parempi paistettuna kuin haudutettuna.
Varmaan laittaisin ja myös naudanlihaa sekaan, perinteinen tehdään sian- ja naudanlihasta.
Vierailija kirjoitti:
Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.
Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.
Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.
Ei se varmaan fileestä pilalle mene, mutta rasvaisemmasta kaslerista tulee selvästi paremman makuista.
Käyhän se mutta turhan "hyvää" lihaa siihen.
Vierailija kirjoitti:
Ei käy. Liian kuivaa, mene sitkeäksi karjalanpaistissa.
No ei takuulla mene sitkeäksi
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.
Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.
Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.
MIten ne pilalle menee ? 🤣 Kaikkea sitä kuulee
Vierailija kirjoitti:
Käyhän se mutta turhan "hyvää" lihaa siihen.
Mitä tarkoitat "hyvällä" lihalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.
Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.
Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.
Kypsennän karjalanpaistia 225-asteisessa uunissa ilman kantta puoli tuntia. Peitä pata sitten kannella ja laske lämpötila 150 asteeseen. Anna hautua 23 tuntia. Käytän siihen vain paikallisia lihoja (en sisäfilukkaa)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.
Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.
Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.
Kypsennän karjalanpaistia 225-asteisessa uunissa ilman kantta puoli tuntia. Peitä pata sitten kannella ja laske lämpötila 150 asteeseen. Anna hautua 23 tuntia. Käytän siihen vain paikallisia lihoja (en sisäfilukkaa)
siis 2 - 3 tuntia
Sitkistyy, mitä kauemmin hauduttaa. Käytä mieluummin lapaa tai etuselkää.
Ei käy. Liian kuivaa, mene sitkeäksi karjalanpaistissa.