Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Marinoita tofua pala-mitä siitä tekisi?

Vierailija
03.04.2011 |

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa ihan ajan kanssa paistaa, että tosiaan tulee jokainen kylki rapeaksi. Tai voi siivuttaa ja paistaa "pihveinä". Sopii vaikka perunamuusin kaveriksi. Tai jos haluaa, voi lorauttaa paistettujen kuutioiden päälle purkin kermaa ja maustaa esim. currylla, niin saa hyvän kastikkeen riisin kaveriksi.

Vierailija
2/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuosta saa esim. semmoisen, että paistaa sitä tofua ja sipulia pannulla ja syö sen leivän päällä salaatin, tomaatin kurkun ja kenties jonkun kastikkeen kera.

Vierailija
4/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitä kompostiin.

Meidän komposti on ainakin niin syvä, että en kyllä lähtisi kokeilemaan.

Vierailija
5/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kauanko paistan,per puoli?

Vierailija
6/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saavat vähän väriä, mutta älä liian kuivaksi anna mennä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ehkä kannata ihan kuutosella liekittää, mutta lämpöä saa olla ihan reilusti, eli älä millään kakkosella ala haudutella.

Vierailija
8/8 |
03.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivaa talouspaperiin (nestettä liikaa) puristamalla kevyesti tofua, sitten vaan viipaloit ja laitat esim. salaatin joukkoon.