Onko sillä oikeasti väliä sinulle, minkä vahvuista sinappia on makkaran kanssa? Väkevää vai mietoa? Mulle kelpaa
Kommentit (16)
makea ja väkevä on parasta. Muuten makkara maistuu liikaa makkaralta.
On väliä ja merkillä on väliä. On mietoa ja väkevää sinappia.
Muutoin käytän DIjonia, mutta makkaran kanssa mielluummin miedompi sinappi.
Ennen olin aina turun vahvan kannalla. Sitten opin syömään muitakin, kun aloin boikotoida tuota. Mutta ne makeat ja semmoiset pienyritysten ihme sinapit on lopulta pettymys. Ja jotain dijoneita nyt ei syö erkkikään.
Vierailija kirjoitti:
Muutoin käytän DIjonia, mutta makkaran kanssa mielluummin miedompi sinappi.
Mihin sitä edes muutoin käytetään? En ole kenenkään käyttävän kuin makkaraan.
Ennen vedin väkevää päälle, sittemmin minusta tuli su wakki ja nykyään ostan Turun mietos sinappia.
Mieto sinappi sopii. Ei suu pala ja sopii lapsillekin. On siinä miedossakin tulisuutta jos makuaisti kunnossa.
Mulle ei kelpaa kuin Kotisinappi. Se on makeaa ja maukasta ja kruunaa makkaran kun makkaran.
Mieto Aura sinappi. Sinapin etikka närästää.
Vegemakkaran kanssa maistuu vegesinappi.
Dijon on enemmänkin ruuanlaittosinappi. Sianlihan kanssa aina makeaa, makkaraan mieltymysten mukaan. Väkevästä en itse pidä.
Tottakai sinapilla on väliä. Tulinen sinappi vie kaiken huomion, tai siis pelkkä tulisuus maistuu, joten ei kiitos tulista. Joku kotimainen mieto sinappi sopii makkaran kanssa. Hyvä välillä vaihdella ja testailla erilaisia kotimaisia vaihtoehtoja.
Vain mieto kelpaa, eli todellakin on väliä.