Pitäisi opetella laittamaan ruokia, joissa ei ole juurikaan kovaa rasvaa. Mistä lähteä liikkeelle?
Pasta ja tonnikala on ilman kovaa rasvaa. Samoin puuro, marjat ja raejuusto.
Kommentit (3)
Tänään meillä syötiin falafeleja ja caponataa, kovaa rasvaa oli vain 1 rkl jugurttia "koristeeksi"
Punaisen lihan sijaan kanaa ja kalkkunaa tai kalaa - ei valmiissa marinadissa!
Ruuanlaittoon oliiviöljy voin sijaan.
Rasvattomat maitotuotteet, pähkinät, avokado hyviä
No. Itse en edes yritä nollata kovia rasvoja mutta mietin mistä rasvan otan. Syön punaista lihaa mutta en kypsennä sitä margariinissa, nokare voita on parempi. Sen sijaan että söisin siivutolkulla rasvatonta muovijuustoa syön 1 siivun täysrasvaista ja laadukasta.
Laita uunissa tai keitä ruokaa.
Oliiviöljyä voit lorautella salaattiin aivoruuaksi.
Kaupan valmiit falafel-pyörykät tai boltsipyörykät