Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miten säilyepurkki tonnikala on kypsennetty? kun voi raskaana olevatkin syödä

Vierailija
25.01.2011 |

siis ihan normaali tonnikalapurkki?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
25.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sen pitäisi olla kypsää? Se nyt vaan on pakattu niin, ettei siinä pitäisi muhia mitään bakteereita. Eihän silliäkään ole kypsennetty, vai onko?

Vierailija
2/13 |
25.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suljetaan tiiviisti ja kuumennetaan. ei ole bakteereja eikä viruksia sisällä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
26.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sen pitäisi olla kypsää? Se nyt vaan on pakattu niin, ettei siinä pitäisi muhia mitään bakteereita. Eihän silliäkään ole kypsennetty, vai onko?

Vierailija
4/13 |
26.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä purkkitonnikala on kypsää kalaa. Tuore tonnikala on erittäin syvänpunaista, tummempaa kuin naudanliha.



Säilykepurkkeihin laitetaan raakana joko lihaa tai kalaa ja purkit suljetaan tiiviisti ja sen jälkeen kypsennys paineessa. Tarvitaan erityiset välineet tähän tarkoitukseen.



Lisäksi on hyvä tietää että tonnikala purkissa on täyssäilyke joka säilyy huoneenlämmössä mutta anjovikset ovat puolisäilykkeitä ja kuuluvat jääkaappilämpöön.



http://www.jellona.net/ruoka/sailykkeet.htm



http://www.savoset.com/index.html?n=15891&Muikkujen+purkitus



http://www.erajyvaskyla.fi/fi/S%C3%A4il%C3%B6nt%C3%A4(Vakuumi-ja+Purkit…

Vierailija
5/13 |
26.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikö se kalamuussi vaan survota purkkiin suljetaan tiiviisti ja kuumennetaan. ei ole bakteereja eikä viruksia sisällä!

ehkä syöt vain hiutaletonnikalaa joka on todella kökköä. Osta tonnikalaa paloina öljyssä. ON parempaa ja laadukkaampaa kuin "kalamuussi"

ja vielä kerran se kala laitetaan purkkiin raakana ja kypsennys umpioimisen jälkeen.

Vierailija
6/13 |
26.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen tonnikalankin pitää lillua jossain epämääräisessä öljyssä? Miksi et osta tonnikalaa vedessä?



Paremmat tuoreet tonnikalat ei muuten ole niitä kaikkein tummimpia, ne vaaleammat on parempaa laatua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
26.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.carloskokki.com/334

(ei omat sivut)

aika tummaa toi liha on

sen tonnikalankin pitää lillua jossain epämääräisessä öljyssä? Miksi et osta tonnikalaa vedessä?

Paremmat tuoreet tonnikalat ei muuten ole niitä kaikkein tummimpia, ne vaaleammat on parempaa laatua.

Vierailija
8/13 |
11.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumennetaan öljyssä autoklaavissa.

Sincc

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
11.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

eikö se kalamuussi vaan survota purkkiin suljetaan tiiviisti ja kuumennetaan. ei ole bakteereja eikä viruksia sisällä!

ehkä syöt vain hiutaletonnikalaa joka on todella kökköä. Osta tonnikalaa paloina öljyssä. ON parempaa ja laadukkaampaa kuin "kalamuussi"

ja vielä kerran se kala laitetaan purkkiin raakana ja kypsennys umpioimisen jälkeen.

En oli syönyt tonnikalaa vuosikymmeniin, kun se eka oli niitä hiutaleita, hyi.. nyt sattumalta tutustuin niihin paloihin, ai että on hyvää. Mutta tässäkin on merkillä väliä, mitkään kaikkein halvimmat ei maistu. Se yksi ja ainut  A-merkkinen on parasta.

Vierailija
10/13 |
11.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä raskaana oleville suositella koska on petokala ja täynnä elohopeaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
11.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peltipurkin saumojen juottamiseen käytetty lyijy kypsentää kalan jo varastossa ja kaupan hyllyssä.

Vierailija
12/13 |
11.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Peltipurkin saumojen juottamiseen käytetty lyijy kypsentää kalan jo varastossa ja kaupan hyllyssä.

Ja sisäpinnan muovipinnoitteesta liukeneva bisfenoli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
12.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sen pitäisi olla kypsää? Se nyt vaan on pakattu niin, ettei siinä pitäisi muhia mitään bakteereita. Eihän silliäkään ole kypsennetty, vai onko?

Av-palstalla on ollut neroja jo 10 wuotta sittenkin ;)

Sincc

Hauska lukea näitä ;D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan seitsemän