Millainen on mielestäsi hyvä munakas? Kerro, jos kerran hotelliaamiaisen munakas ei kelpaa?
Minusta se on aina maittavaa. Oli hotelli mikä hyvänsä.
Kommentit (41)
Aika harvassa hotellissa joissa olen ollut, on ollut tarjolla munakasta. Mutta kaikki tähän saakka syömäni munakkaat ovat olleet hyviä.
"Munakokkeli" tosin on ihan hirveää, tuntuu että joka hotellissa käytetään nykyään jauhetta kokkelin valmistukseen.
Sen munakkaan pitää tehdä kokki ihan siinä silmieni edessä...
Hotelliaamiainen ei ole munakasta nähnytkään. Se vetinen munasotku, jota kokkeliksi kutsuvat, on ainoa mitä olen tarjolla nähnyt, keitettyjen munien lisäksi.
Vierailija kirjoitti:
Aika harvassa hotellissa joissa olen ollut, on ollut tarjolla munakasta. Mutta kaikki tähän saakka syömäni munakkaat ovat olleet hyviä.
"Munakokkeli" tosin on ihan hirveää, tuntuu että joka hotellissa käytetään nykyään jauhetta kokkelin valmistukseen.
Suomessa kyllä. Yök.
Ihan tavallinen munakas on hyvä, kunhan se on paistettu riittävästi. Itse en kaipaa mitään täytteitä.
Sellanen vähän löysä mut ei juokseva, sellanen sopiva. Ei missään nimessä sellanen ylikypsä
Sit se munakas tehdään niin että siihen tulee 2 kokonaista munaa keltuaisineen ja 2 kokonaista munaa pelkillä valkuaisilla.
Suola, pippuri. . Siihen voi laittaa myös jotain tomaattia tms
Jossain hyvissä hotelleissa on kokki tehnyt niitä. Esim Ilveksessä, usein toki ulkomailla, varsinkin Brittein saarilla
Hyvä munakas syödään heti kun se on valmis. Hoteellissa munakkaat pakostakin ovat olleet valmiina pitkään, jopa puoli tuntia ja se muuttaa makua.
Usein hotellien munakokkeli on tehty kananmunajauheesta.
Aika usein hotelleissa on munakkaana sitä kuivaa känttyä. Sitä ei syö erkkikään.
Lapland hotellissa sitten taas munakas on aivan uskomattoman hyvää. Samoin yllätyin vähän aikaa Scandic Aulangossa, myös siellä munakas oli älyttömän hyvin tehty. Kyllä niissä eroja on.
Ainakin kämpissä kokki paistoi munakkaan, itse sai valita täytteet.
Köyhien hotelleista en tiedä.
Munakkaasta tulee hyvä kun laitat siihen kermaa, voissa tietysti pitää paistaa.
Holliaamiaisten munakoķkelit ovat niin usein pettymys, happamen hajuista ja pahaa. Viimeksi Hullussa Porossa. Munamassan säilöntäaineko saa pahan maun aikaan vai mikä?
Miksi ihmiset arvostelee jonkun halpishotellin munakokkelia kun puhe on munakkaista? Melkein kaikissa hotelleissa joissa itse yövyn on erikseen munakaspiste jossa kokki tekee munakkaan tai paistetun munan tai kokkelia sen mukaan mitä häneltä tilaa. Aina tuoretta ja juuri omaan makuun sopivaa.
Pitää olla kasviksia. Hotellin munakas kyllä tehdään yleensä valmislitkusta. Olin opiskeluaikoina aamiaistarjoilijana ja isosta muovipullosta kaadettiin munakasaines pannulle.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmiset arvostelee jonkun halpishotellin munakokkelia kun puhe on munakkaista? Melkein kaikissa hotelleissa joissa itse yövyn on erikseen munakaspiste jossa kokki tekee munakkaan tai paistetun munan tai kokkelia sen mukaan mitä häneltä tilaa. Aina tuoretta ja juuri omaan makuun sopivaa.
Harvemmin tehdään munakasta, mutta paistettuja kananmunia kyllä saa paistopisteeltä.
Vierailija kirjoitti:
Usein hotellien munakokkeli on tehty kananmunajauheesta.
Ei missään ole käytetty jauhetta enää vuosikymmeniin. Kananmuna tulee nykyään kartonkitölkeissä.
Jotakin hirveätä mössöä se hotellien munakokkeli. Ei voi puhua munakkaasta. Joissakin korkeatasoisemmissa hotelleissa on aamiaiskokki, joka valmistaa munakkaat tms. asiakkaan toiveen mukaan tai annokset tulee keittiöstä. Tai voi tilata vohveleita yms. erikseen ja muut aamiaistarvikkeet on buffetista. Se on oikeata palvelua mutta meillä kuuluu yleensä keskivertoa kalliimpien hotellien palveluun.
Hotelliaamiaisen munakas? Munakokkelia siellä yleensä on.