Mini suhtautuu täysmaitoon tai kuohukermaan kuin olisi epäterveellistä mutta turkkilaiseen rasvaisen jogurttiin terveystuotteena. Mistä ero?
Mikä logiikka suhtautumisessa?
Täysmaito 3% rasvaa on epäterveellisen leiman saanut.
Turkkilainen jogurtti 10% rasvaa taas on trendikäs ruoka.
Kommentit (14)
Hapanmaitotuotteet ovat yleensä terveellisempiä sopivine bakteereineen.
Valiolla on kreikkalaista jogurttia jossa on 2% rasvaa.
Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.
Vierailija kirjoitti:
Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.
Jogurteissa suurimmassa osassa rasvapitoisuus on 0-3%.
Turkkilaiseen jogurttiin on laitettu kermaa sekaan eikä se kerma ole siellä yhtään terveellisemmässä muodossa kuin että söisi erikseen tavallista jogurttia ja toisesta lasista hörppy kermaa päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.
Jogurteissa suurimmassa osassa rasvapitoisuus on 0-3%.
Turkkilaiseen jogurttiin on laitettu kermaa sekaan eikä se kerma ole siellä yhtään terveellisemmässä muodossa kuin että söisi erikseen tavallista jogurttia ja toisesta lasista hörppy kermaa päälle.
Tuohan on käytännössä tarkoitettu ruoanlaittoon. Vähärasvaisempi jogurtti juoksettuu helpommin.
Itse käytän luomumaitoa ja -kermaa. En koskaan osta ruokakermoja. Turkkilaista jugurttia syön harvoin. Se on liian paksua. Kreikkalainen jugurtti on parempaa. Vähärasvaiset jugurtit on liruja ja liian makeita.
Vierailija kirjoitti:
Valiolla on kreikkalaista jogurttia jossa on 2% rasvaa.
Salakisin kreikkalaista jugurttia saa 0 % rasvaa sisältävänä
Ei ehkä ole terveellistä, jos sitä rasvaisempaa turkkilaista jogurttia päivittäin syö. Mutta jos ruokaan laittaa turkkilaista 10 % jogurttia, niin tietysti ihan hyvä vaihtoehto rasvaisemmalle kermalle.
Toki myös hapantuotteista ilmeisesti on terveyshyötyjä.
Maitotuotteet pitää syödä nimenomaan täysrasvaisina. Määrällisesti vaikka vähemmän, mutta rasvaisina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.
Jogurteissa suurimmassa osassa rasvapitoisuus on 0-3%.
Turkkilaiseen jogurttiin on laitettu kermaa sekaan eikä se kerma ole siellä yhtään terveellisemmässä muodossa kuin että söisi erikseen tavallista jogurttia ja toisesta lasista hörppy kermaa päälle.
Tuohan on käytännössä tarkoitettu ruoanlaittoon. Vähärasvaisempi jogurtti juoksettuu helpommin.
Kyllä se ihan syötäväksi on tarkoitettu.
Kuka v*tun mini? Onko sukua masuasukille?
Ihan samaa maitorasvaa noissa kaikissa on.