En koskaan tekisi ruokaa, jonka tekemiseen menee yli 20 min
Kommentit (49)
Kiitos tiedosta. Minä pidän ruuanlaitosta ja hyvästä ruuasta ja käytän siihen mielelläni myös aikaani.
Perunoiden kypsyminen vie 20 minuuttia. Koska ne eivät kiehu heti niin et voi tehdä niitäkään. Kaikenlaisia hämäriä ongelmia ihmisillä onkin. Tiiäkkö sähköjohdoilla saa heti kypsiä makkaroita. Valmistaminen on toki himpun verran vaarallista. Aatelin vaan kun olet kiireinen ihminen.
Kerropa nyt sitten, mitä ruokia kuukauden mittaan teet, jotka pystyy 20 minuutissa tekemään! Vaikka ihan tämän viikon ruokalista!
AP luultavasti muutenkin hermostunut ja kärsimätön tapaus?
Vierailija kirjoitti:
Perunoiden kypsyminen vie 20 minuuttia. Koska ne eivät kiehu heti niin et voi tehdä niitäkään. Kaikenlaisia hämäriä ongelmia ihmisillä onkin. Tiiäkkö sähköjohdoilla saa heti kypsiä makkaroita. Valmistaminen on toki himpun verran vaarallista. Aatelin vaan kun olet kiireinen ihminen.
myös irralliset polkupyörän pinnat soveltuu samaan hommaan kun ne taittaa L- muotoon
Minä teen monesti ruokia, joiden tekemiseen menee vajaa vartti. Kypsyminen vie sitten jopa jokusen tunnin, mutta se aikahan hyödynnetään jossakin muussa mukavassa toiminnossa. Voi vaikka katsoa elokuvan ja sen jälkeen nostaa se uunissa itsekseen kypsynyt pata ruokapöytään ja nauttia. Kannattaa sunkin Ap joskus kokeilla, ruokavaliosi monipuolistuu.
Ei minua kiinnosta pätkääkään, varsinkaan kun ap ei avaa enempää, mitä ruokia hän sitten valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
Kerropa nyt sitten, mitä ruokia kuukauden mittaan teet, jotka pystyy 20 minuutissa tekemään! Vaikka ihan tämän viikon ruokalista!
Olen eri, mutta esim. tuorepastat kypsyy todella nopeasti. Siihen jotain valmispestoa kaveriksi, pikkaisen parmesaania ja basilikaa.
Jos ruuan tekeminen ei saa viedä kuin korkeintaan 20 min, niin kaikki herkullisimmat ruuat jaa sulta tekemättä, kuten esim. kaalilaatikko tai -kääryleet. Pikahiutaleista tehty puuro valmistuu toki alle mainitun ajan, mutta haudutettu puuro on paljon maukkaampaa, uunipuurosta puhumattakaan, joka äidin ohjeen kanssa aloitetaan edellisenä iltana, jolloin ohrasuurimot laitetaan likoon. Aamulla sitten suurimot, ripaus suolaa, maito ja voinokareet uuniin, jossa puuro saa hautua ja kypsyä melko alhaisessa lämmössä. Nam.
Juu, prioriteetit kohdalleen. Ravintohan on ainoastaan elämän ja kuoleman tärkeä asia.
Makkaraperunat, varttitunti airfayerissä.
Minä olen toinen samanlainen, ainakin arjessa. Lähden yleensä ennen kuutta aamulla töihin, töissä en yleensä ehdi syömään vaan kuittaan energiajuomalla ja illalla kun tulen kymmenen jälkeen kotiin niin todellakaan ruuan laitto ei saa kestää yli 20 min. Muuten nukahdan vaikka lattialle ennen kuin se valmistuu ja talo palaa. Nih.
Vai niin. Me istutaan joskus talvi lauantaisin vaimon kanssa keittiössä ja tehdään juhla illallinen yhdessä, ja käytetään ruuan valmistukseen useita tunteja. Aamu harrastetaan ensin jotain muuta, hiihtoreissu tms. Juodaan siinä ruuan laiton yhteydessä pari lasia viiniä, jutellaan mukavia ja vietetään yhteistä aikaa. Sen jälkeen syödään se illallinen oikein hitaasti nautiskellen, sitten saunaan ja loppuilta otetaan vaan rennosti. Oikein mukava lauantai päivän ohjelma, varsinkin jos on huono keli eikä ole oikein muutakaan ohjelmaa sille päivälle keksittynä. Sama juttu kesäisin mökillä. Ulkona grillikatoksessa fiilistellen.
Onneksi ei tarvitse syödä valmistamiasi ruokia
Vierailija kirjoitti:
Makkaraperunat, varttitunti airfayerissä.
Satisfryerissä kypsenny maggara 😋
Vierailija kirjoitti:
Kerropa nyt sitten, mitä ruokia kuukauden mittaan teet, jotka pystyy 20 minuutissa tekemään! Vaikka ihan tämän viikon ruokalista!
Tänään tein risoton 10 min riisistä. Ap
Sama se minulle mitä laitat. Kerron kuitenkin että esim johonkin pataruokaan ei kulu kauheasti aikaa. Pilkot ainekset, vähän hämmennät ja jätät hautumaan. Riittää useaksi päiväksi ja on hyvää.
Parhaimmillaan olen kokannut 6h ystäväni kanssa uv-juhliin ruokia. Oli hauskaa ja hyvää