Pystyn syömään enintään 4-5 nakkia ja sitten tulee etova olo
Grillimakkaroista ei tule niin helposti tuollaista oloa. Mistäköhän se johtuu?
Kommentit (18)
Hyvin olemattomasti enää voin makkaravalmisteita syödä ylipäätään. Yhden nakin, joo, mutta myöskään maksamakkaraa en tykkää enää leivän päälle laittaa. Ennen sekin oli herkkua.
Pitäisikö niitä jostain syystä syödä enemmän? Tuokin kuulostaa paljolta. Itse en syö nakkeja lainkaan, mutta kaksi kuulostaa sopivalta määrältä.
Mulla sama juttu. Maksapasteija oli myös viikonlopun herkku aamiaisella. Nimenomaan oli!!
Nakit on ällöttävää epäruokaa. Johtuisiko siitä.
En syö olenkaan nakkeja.Koska en syö sikaa,en nautaa,en siipikarjaa.Niistä tulee kaikista etoava olo minulle,yäk.en ole silti vege.
Ei tqrtte kuin nuuhkaista niin yrjö meinaa tulla kylään.
Sillon harvoin kun syön nakkeja, niin 4 -5 on sopiva määrä muun ruuan lisukkeena. Jos syön enemmän, niin tulee ylensyönnistä johtuva etova olo.
Miksi haluat ahmia?
Kuuntele elimistöäsi ja syö sopivasti.
t. Normaalipainoinen mies.
Vierailija kirjoitti:
Ei tqrtte kuin nuuhkaista niin yrjö meinaa tulla kylään.
Ja näin etenkin kuorettomien nakkien tapauksessa. Luonnonsuoleen puristetut eivät haise yhtä pahalle. Ja varsinkin kypsennettyinä kuorelliset nakit ovat parempia. Sama kuorettomien grillimakkaroiden kanssa, ihan karseita.
Olen lopettanut nakkien syönnin kokonaan, koska saa niistä ihottumaa.
Onhan nuita ollut sellaisia nakkeja joita en ole pystynyt syömään ensimmäistäkään, eikä syönyt koirakaan. Jotakin Lidlin halpis nakkeja olivat.
2 pakettia menee helposti heittällä. Nami nami
Minä syön yleensä vain yhden nakin, 0 makkaraa.
Vierailija kirjoitti:
Nakit on ällöttävää epäruokaa. Johtuisiko siitä.
Voi olla myös epänälkä, miksi syödä epänälkään mitään?
Syön nakkeja kerran vuodessa uutena vuotena. Ei ne ole sellaista ruokaa jota kannattaa arjessa syödä.
Vierailija kirjoitti:
Nakit on ällöttävää epäruokaa. Johtuisiko siitä.
Riippuu ihan nakeista! Oikeat kunnolliset lihaisat luonnonsuoleen tehdyt kuorelliset nakit voivat olla erittäin hyviä! Ne on nämä jauhoiset kuorettomat nakit, jotka on karmeita.
Me ollaan tehty kotona makkaraa/nakkeja, voi itse päättää lihat ja mausteet. Kun tekee possun suoleen tulee makkaraa ja kun tekee lampaan suoleen, tulee nakkeja! Lopuksi voi sitten hauduttaa kypsäksi ja paistaa sen jälkeen pinnan. Tai sitten voi savustaa!
joo mulla ja monella on se 5-6 nakkia.kivikylän savunmakuiset loistavia sekä kivikylän lenkkimakkara. kylmänä noita syön jopa enemmän. noista valmistettu keitto,munakas ja ihan vaan levänpäälle, menee niin ettei loppua näy.
Sama juttu. Johtunee nitriitistä