Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Leipäkeitto kuivuneesta ruisleivästä
Kommentit (3)
Minä tykkään käyttää kuivuneet leivät enemmän krutonki -tyylisestä, eli en anna vettyä vaan syön keiton seassa kovina.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Voi olla myös vaaleaa leipää ja kaikkea ei tarvi laittaa esim selleri
Pilko porkkana, purjo, sellerit ja sipuli .
Kuullota kasviksia (myös valkosipuli) tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla.
Kaada joukkoon kuoritut tomaatit ja vesi.
Kuumenna kiehuvaksi, lisää valkoiset pavut ja keitä vielä hetki.Lisää tilkka viinietikkaa happomuuden antamiseksi
Leikkaa leipä pienemmiksi paloiksi.
Lisää leipäpalat keittoon ja sekoita, jotta neste imeytyy leipäpaloihin. Koristele basilikanlehdillä
Kiitos! Täytyypi kokeilla.
Alue: Aihe vapaa
Voi olla myös vaaleaa leipää ja kaikkea ei tarvi laittaa esim selleri
Pilko porkkana, purjo, sellerit ja sipuli .
Kuullota kasviksia (myös valkosipuli) tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla.
Kaada joukkoon kuoritut tomaatit ja vesi.
Kuumenna kiehuvaksi, lisää valkoiset pavut ja keitä vielä hetki.Lisää tilkka viinietikkaa happomuuden antamiseksi
Leikkaa leipä pienemmiksi paloiksi.
Lisää leipäpalat keittoon ja sekoita, jotta neste imeytyy leipäpaloihin. Koristele basilikanlehdillä