Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipäkeitto kuivuneesta ruisleivästä

Vierailija
10.11.2023 |

Ai, ku hyvää kuin makaroonivelli

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla myös vaaleaa leipää ja kaikkea ei tarvi laittaa esim selleri 

 

Pilko porkkana, purjo, sellerit ja sipuli .

Kuullota kasviksia (myös valkosipuli) tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla.

Kaada joukkoon kuoritut tomaatit ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi, lisää valkoiset pavut ja keitä vielä hetki.Lisää tilkka viinietikkaa happomuuden antamiseksi

Leikkaa leipä pienemmiksi paloiksi.

Lisää leipäpalat keittoon ja sekoita, jotta neste imeytyy leipäpaloihin. Koristele basilikanlehdillä

 

Vierailija
2/3 |
10.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään käyttää kuivuneet leivät enemmän krutonki -tyylisestä, eli en anna vettyä vaan syön keiton seassa kovina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi olla myös vaaleaa leipää ja kaikkea ei tarvi laittaa esim selleri 

 

Pilko porkkana, purjo, sellerit ja sipuli .

Kuullota kasviksia (myös valkosipuli) tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla.

Kaada joukkoon kuoritut tomaatit ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi, lisää valkoiset pavut ja keitä vielä hetki.Lisää tilkka viinietikkaa happomuuden antamiseksi

Leikkaa leipä pienemmiksi paloiksi.

Lisää leipäpalat keittoon ja sekoita, jotta neste imeytyy leipäpaloihin. Koristele basilikanlehdillä

Kiitos! Täytyypi kokeilla.