Saako soijarouheesta maukkaampaa?
Kun teen siitä ruokaa, niin se ei maistu pahalta, mutta on vähän tylsää. Vähän kuin ruisleipä ilman mitään.
Kommentit (30)
Kun oot huuhdellut siitä ylimääräisen suolan, saa sitä maustaa aika reippaasti, huomattavasti enemmän kuin jalia, että siihen saa hyvän maun.
Mäki turvotan vedessä missä 1-2 liemikuutiota. Lisäksi saa maustaa reilusti.
Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Liemikuutio nesteeseen
Sitä pitää maustaa paljon enemmän, jotta soijan pska maku peittyy. Soija ei edes ole hyväksi kaikkien suolistolle eikä kenenkään suolisto kestä pitemmän päälle sitä maustemäärää, mitä soija käytännössä vaatii.
Rasvaa pannulle ja rouhe kuivana perään. Paistellaan hetki, lisätään vesi tai muu neste pikkuhiljaa sekaan. Tomaattipyre peittää hyvin sitä soijan ominaismakua. Sitten vaan mausteita ruuan ja oman maun mukaan, maistele ja lisää jos tarvitsee. Ei kannata odottaakaan että se maistuisi jauhelihalta, koska se ei ole jauhelihaa. Kyllä siitä silti hyvänmakuista saa jos osaa
Soijarouhe maistuu ilman mausteita vähän samalta kuin jauheliha ilman mausteita
Vierailija kirjoitti:
Kun oot huuhdellut siitä ylimääräisen suolan, saa sitä maustaa aika reippaasti, huomattavasti enemmän kuin jalia, että siihen saa hyvän maun.
"Huuhdellut ylimääräisen suolan"? Minkä suolan ja miksi sitä pitäisi huuhdella?
Vierailija kirjoitti:
Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.
Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kun oot huuhdellut siitä ylimääräisen suolan, saa sitä maustaa aika reippaasti, huomattavasti enemmän kuin jalia, että siihen saa hyvän maun.
"Huuhdellut ylimääräisen suolan"? Minkä suolan ja miksi sitä pitäisi huuhdella?
https://mauste-sallinen.fi/tuotteet/siemenet-rouheet-ja-jauhot/soijarou…
suolaa 0,13gr per sata grammaa! Hui kun onkin suolaista aijaijai!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.
Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...
Juusto ei ole sen vaarallisempaa kuin soija, taitaa asia olla jopa päinvastoin.
Minä teen tomaattimurskasta kastikkeen. Kuullotan sipulia, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria, haudutan pitkään jopa pari tuntia. Lisään siihen kuivat soijarouheet ja annan hautua. Hyvää tulee aina.
Muistuttaa lähinnä sahanpurua ilman raskasta maustamista eikä sovi kaikkien vatsoille, omallenikaan 👎
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.
Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...
Älä jaksa! Juusto on terveellistä ravintoa. Se ei poista soijan terveellisyyttä, eihän soijassa sitä edes ole :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.
Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...
Sä et taida olla ihan kartalla terveellisyydestä. Söisit sinäkin juustoa.
Vierailija kirjoitti:
Soijarouhe maistuu ilman mausteita vähän samalta kuin jauheliha ilman mausteita
Vitsi, vitsi
Ei tulisi mieleenkään syödä soijarouhetta.
Onnistu soijarouheen sekä herne- ja soijasuikaleiden valmistuksessa
https://vegaanihaaste.fi/soijarouheen-ja-soijasuikaleiden-valmistaminen
Miksi haluat syödä soijarouhetta?
Liemikuutio nesteeseen