Lue keskustelun säännöt.
Heh, leivoin just mungpapurieskoja
04.10.2010 |
itse keksimälläni ohjeella ja ne on tosi hyviä! Huomaamatta saa proteiinia ja lapsillekin syötettyä vähän papuja :D
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keitän aina mungpapuja sen koko pikkupaketin kerralla (ja pakastan...) Tällä kertaa ne unohtu levylle ja kiehuivat siis liian kypsiksi. Keitin ne merisuolavedessä...
Eli ylikeitettyjä mungpapuja 4 dl (painelin niitä vieä vähän lusikalla mutten ihan soseeksi kuitenkaan)
n. 2dl ohrajauhoja
ripaus suolaa
vajaa dl turkin jogurttia
1 kananmuna
Tee löysähkö taikina ( lisää papujen keitinlientä tarvittaessa) ja jaa uunipellille lusikalla 12 kasaa taikinasta. Ripottele taikinaklönttien päälle jauhoja ja taputtele noin puolen sentin rieskoiksi. Pistele haarukalla rieskoihin reikiä.
Uunissa 250 astetta noin 20 minuuttia