Lue keskustelun säännöt.
Uusavuttoman leivontakysymys piirakan pakastuksesta...
04.10.2010 |
Leivonpa tässä kauniin omenapiirakan, mutta koska on taas viime päivinä on taas syöty liikaa herkkuja, niin ajattelin pakastaa koko hoidon kokonaisena vuoassaan, kunhan on jäähtynyt.
Mutta entäs sitten, kun haluan sitä vieraille tarjota? Otan sen sulamaan reilusti etukäteen, eikö niin, ja voinko sitten vielä laittaa sen joksikin aikaa uuniin lämpiämään? Mutta kuinka pitkäksi aikaa ja mihin asteeseen, ettei piirakka siis enää kypsyisi, lämpenisi vaan ja antaisi tuoksua kotiin. Ja mikrouunia meillä ei ole (, eikä tule).
Kiitos!
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paloittele piirakka siten, että siitä on mahdollista taittaa jäisenä tarvittavat palat erilleen.
Muuten piirakan voi sulattaa pöydällä ja halutessasi lämmittää vaikka 100-asteisessa uunissa.