Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

heiiiii auttakaas!

Vierailija
09.10.2010 |

ruokakysymys siis: Ajattelin tehdä nopeeta ruokaa, jauhelihaa ja makaronia sekasin. Kaapista löyty koskenlaskija juustoa, voimakkaan makusta. Miltähän maistuis jos laittasin sitä sekaan? Onko kukaan kokeillut..? ja paljonko kannattaa laittaa ettei mene ihan ruoka pilalle. KIITOS VASTAUKSESTA!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita ensin osa ja lisää maun mukaan lisää.

Vierailija
2/4 |
09.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sitten lisäät jos pidät mausta.



Itse lisään usein BonjourGremeä. Antaa pehmeän maun, muutama ruokalusikallinen on riittänyt.



Tuo Koskenlaskija on voimakkaampaa joten varovasti:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekotan sen kuumaan liha, makaroniseokseen. Laita vaikka puolikas pakettia. Itse käytän tavallista kokonaisen paketin.

Vierailija
4/4 |
09.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista! kokeilen:)