Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
heiiiii auttakaas!
09.10.2010 |
ruokakysymys siis: Ajattelin tehdä nopeeta ruokaa, jauhelihaa ja makaronia sekasin. Kaapista löyty koskenlaskija juustoa, voimakkaan makusta. Miltähän maistuis jos laittasin sitä sekaan? Onko kukaan kokeillut..? ja paljonko kannattaa laittaa ettei mene ihan ruoka pilalle. KIITOS VASTAUKSESTA!
Kommentit (4)
ja sitten lisäät jos pidät mausta.
Itse lisään usein BonjourGremeä. Antaa pehmeän maun, muutama ruokalusikallinen on riittänyt.
Tuo Koskenlaskija on voimakkaampaa joten varovasti:)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sekotan sen kuumaan liha, makaroniseokseen. Laita vaikka puolikas pakettia. Itse käytän tavallista kokonaisen paketin.
Alue: Aihe vapaa
laita ensin osa ja lisää maun mukaan lisää.